Bine v-am regasit, prieteni!

Nu va pot exprima in cuvinte cat de mult ma bucur ca pot scrie, citi, naviga pe net….Am fost bolnav 18 zile, poate mai mult , timp in care raceala s-a facut de cap cu organismul meu. Nu stiu cum s-a lipit de mine dar se pare ca m-a indragit , nu prea  dorea sa se desprinda de mine…Am avut toata simptomatologiile: febra, sinuzita, tuse , durere in gat, dureri de muschi, de cap, un nas care a inceput sa curga ca un butoi fara cep, toate succesandu-se in etape bine staabilite de doamna Raceala ….La un moment dat  nasul meu arata ca o gogoasa infuriata, ochii imi lacrimau de parca  se curatau zece cepe in fata mea iar fiecare miscare o resimteam de parca as fi facut trei ore  de sala.

M-am saturat de ceaiuri desi imi place enorm acesasta licoare, dupa cum m-am saturat si de sucurile de portocale si de lamai realizat cu blenderul, am inceput sa stramb din trompa numai cand le vad 🙂 asta deoarece neputand manca nimic m-am indopat doar cu  lichidele  mai sus amintite.

Am batut recordul la somn reusind sa dorm 18 ore  continu fiind supravegheat in permanenta de cei doi gardieni ai mei : Denis si Thomas.

Am avut prilejul sa inghit patru tipuri de medicamente, inclusiv antibiotice , si am golit trei sticlute de solutie nazala Olynth.

Cam asta a fost , bine ca a trecut deoarece incepusem sa intru la idei….

Si cum rotitele din capul meu se invarteau mi-am redescoperit o pasiune : aceea a simbolurilor si heraldicii. Acum nu ma multumesc sa le vizualizez , ci am inceput sa le desenez.Aceasta activitate am inceput-o in momentul in care am avut puterea sa tau in fund si sa tin un creion in mana si cand priveam afara cu jind  simtindu-ma ca un ostatic in propria-mi casa. Va intrebati de unde ma inspiram 🙂 Cum nu aveam alta distractie decat tembelizorul si politica ma dezgusta iar filmele si  serialele difuzate pe posturile noastre le vizionasem demult pe net , singurele posturi la care ma uitam erau :Viasat Hstory si Animal World. Am vazut atatea documentare cat sa imi ajunga pentru doi ani ….dar si acum telecomanda se opreste la acele posturi.

Buuuuun , sa revenim la oile , pardon , cuvintele noastre.

Cum batranul meu computer a obosit slujindu-ma trebuie sa il refac de la zero ( doar cutia imi va aminti de el, restuul de componente trebuie schimbate ,scriu de pe improvizatia mea notebook +monitor imi vine doarte greu sa evidentiez cuvinte din text  asa ca le voi insira direct.

Ii multumesc Vienelei ca a postat editia cu numarul 122.

Cele 12 cuvinte ale acestei saptamani sunt: infuriata,sticlute,batranul,zero, idei,supavegheat, gardieni,licoare, simboluri,componente,obosit,trompa.

Tema saptamanii: Calatoria unui melc .

Cateva imagini pentru inspiratie:Tabele:

Texte scrise cu 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoasa!