Desi au inflorit crinii portocalii incantandu-ne privirea si mirosul, faptul ca vremea a inceput sa sufocanta imi aduce aminte de ce nu imi place vara.Soarela a inceput sa fie dogoritor  arzand iarba care acum doua saptamani era inca verde…..

Mi-as dori o clima ca in Elvetia sau macar ca in Madeira…aceste locatii le dau gandindu-ma la cei din jurul meu …… 😛  daca ar fi dupa mine m-as duce in Finlanda sau Islanda…Imi place frigul ….

Se pare ca animalutele mele au inceput sa se plieze pe gusturile  mele.Sufera amandoi de caldura. Denis s-a intims  pe gresia rece iar pisoiul meu fitos,Thomas, sufera si el de cald.Vazandu-i si simtindu-ma si eu molatec si fara vlaga am luat masuri dand drumul la aerul comdotionat……

Cei doi mi-au multumit din priviri 😛

Racorindu-ne , parca am prins viata, ne-au venit ideile, am avut chef de joaca…

Cand  l-am dus pe Denis la plimbare si-a scurtat singur traseul fiindu-i cald ….limbuta ii era scoasa de un cot.Fiind si negru soarele il “prinde” repede…..Thomas, motanul, e mai smecher 😛 Sta in casa cat merge aparatul AC iar noaptea si-o petrece in balcon la racoare….cum rasare soarele e in casa refugiindu-se in coltul cel mai  racoros.

Cum aerul conditionat bate pre biroul meu se aseaza   pe acesta ingeradindu-mi mie miscarile 😛

Este atat de cald incat apa din acvariu se evapora putin cate putin.

Cele 12 cuvinte ale acestei saptamani sunt: soare,respect, modificare,teava, scrib,armura,colegi,consideratie, sanatos,  claritate, reurse,variante.

Tema pe care o propun este: Femeia din tablou.

 

Tabele:

Texte scrise cu 12 cuvinte:

Pe aceasta tema au scris:

Saptamana frumoaa!