Mai puțin consum.

Unitățile de climatizare inverter pot să-și schimbe capacitatea în funcție de nevoile lor, ceea contribuie la optimizarea consumului energiei electrice. Acestea sunt capabile să functioneze mereu în cele mai bune condiții indiferen de temperatura exterioara si interioara.

Unitățile de viteză stabile erau foarte vechi în comparație cu acestea, deoarece nu aveau astfel de componente electronice și nu puteau modifica modul de funcționare, acestea lucrand in aceleasi conditii, atat in situatia unei zile normale e 24 ° C sau a unei zile extrem de calde cu 38ºC.

Mai mult confort.

Aparatele de climatizare inverter Gree creeaza senzatia de confort superior in comparatie cu cele cu viteză stabilă.
După cum am explicat, unitățile inverterului ajung la o temperatură atribuită mai rapid decât unitățile de viteză constanta fiind capabile să regleze capacitatea lor frigorifică să mențină încăperea într-un mod mult mai precis decât cele non inverter.

O fluctuație mai mică a temperaturii aerului îmbunătățește semnificativ senzația de confort și bunăstare.
În comparație cu o unitate de aer conditionat normala, care se pornește când temperatura atinge un nivel peste temperatura atribuită (modul rece) și se oprește atunci când scade cu 1 ° C sub temperatura stabilita, unitățile inverter funcționează diferit, acestea reduc puterea lent când ei ajung la obiectivul lor, și de aceea rareori depășesc sau reduc temperatura mai mult decât ceea ce este necesar, deoarece se va menține cu câteva grade peste sau sub temperatura atribuită asigrand un consum mai mic de energie pentru a menține temperatura dorită.