Orice firma, indiferent de marimea ei, are nevoie de o casa de marcat. Este una din conditiile obligatorii pentru a desfasura o activitatea comerciala. Fara un astfel de dispozitiv riscati sa intrati in ilegalitate, deoarece emiterea bonului fiscal este obligatorie.

Cea mai buna alegere pentru achizitionarea unui astfel de dispozitiv este Cria Soft. Sunt autorizati si mereu la zi cu schimbarile din legislatia fiscala. In plus ,iti ofera suport de specialitatea. In cazul in care nu stiti sau nu sunteti decis ce tip de aparatura sa folositi, personalul de aici va va ajuta sa luati aceasta decizei. Acestia va vor sta la dispozitie cu orice fel de informatii legate de modul in care trebuie sa gestionati activitatea comerciala.

Firma va pune la dispozitie mai multe case de marcat Datecs. Preturile sunt foarte bune si dispozitivele de calitate. Toate aparatele sunt construite in conformitate cu standardele legale.

Iata cateva exemple:

Puteti achizitiona un Datecs MP-55B in cazul in care aveti o afacere de dimensiuni mici cum ar fi un salon de infrumusetare sau un magazin de haine de dimensiuni mai mici. Aceasta casa de marcat functioneaza in regim autonom, dar si conectata la un PC. De ce sa faceti conexiunea? Deoarece veti fi in directa legatura cu server-ul ANAF. Astfel, datele despre incasarile dumneavoastra vor fi transmise in timp real catre institutia de control fiscal. In cazul in care exista o problema cu internetul, nu trebuie sa va faceti griji. Casele de marcat de la Datecs vor inregistra orice operatiune in propria memorie ca, in momentul restabilirii conexiunii, sa fie transmise catre institutia de control.

Daca doriti ceva mai sofisticat si afacerea dumneavoastra este de dimensiuni mai mari, gen un supermarket sau un restaurant mai mare, puteti opta pentru Datecs DP-45 BT. Este o casa de marcat ce poate fi conectata prin Bluetooth la echipamente de telefonie mobila cu sistem de operare Android sau IOS, reusind sa comunica pana la o distanta de 7 metri.