De curand un prieten si-a deschis o noua afacere. Si pentru a o aduce la starea in care e acum a trebuit sa muncesca foarte mult, dar si sa invessteasca deoptriva.Nu va voi vorbi despre cum a ajuns sa aiba succes cu noua sa afacere, ci va voi  impartasi despre inspirata sa idee de a cumpara rafturi metalice second hand.

Initial, cand a gandit ideea de afacere si-a zis ca totul va fi nou insa,ulterior si-a dat seama ca pentru depozit ideale sunt rafturile metalice la mana a doua.

A ales aceasta varianta in primul rand pentru pret. Rafturile metalice la mana a doua sunt mult mai ieftine fata de cele noi. Si-a zis ca pentru depozit chiar nu se merita sa investeasca in mod inutil. Varianta second hand a fost una foarte inspirata. A gasit rafturile cu mare usurinta la StoreExpert.ro. Cei de la Store Expert comercializeaza rafturi metalice la mana a doua de multi ani si au facut fericiti o multime de clienti. Amicul meu este unul dintre ei.

A ales varianta second hand deoarece se afla la inceput de drum. Deocamdata afacerea sa pare sa mearga destul de bine insa, in cazul in care lucrurile nu vor merge asa cum isi deoeste  s-a gandit sa aiba o pierder cat mai mica.. Daca si-ar luat rafturi noi, trebuia sa platesasca mult mai mult pentru acestea si depasea planul de investie asa, le-a luat la un pret acceptabil incadrandu-se in bugetul alocat.

Rafturile metalice second hand cumparate de la Store Expert sunt de calitatea foarte buna. Chiar daca nu sunt noi,  arata foarte bine.

Pentru magazinul pe care l-a deschis a cumprat rafturi noi insa, pentru depozit  cu totii  l-am sfatuit ca nu este o investitie  necesara.

Multumita celor de la Store Expert depozitul arata foarte bine, toate produsele sunt foarte bine organizate, avand acces la ele foarte usor si toata marfa se afla in deplina siguranta.

Daca si tu cauti rafturi metalice, ia in calcul varianta de a alege rafturi metalice second hand. Cu o investitie minima, vei avea calitate maxima.

Chiar mi-a spus ca daca  ar fi sa aleaga din nou rafturi metalice pentru depozitul sau, tot de la second hand ar alege.