Cei care detin diverse afaceri stiu cat de important este ca depozitele sa fie foarte bine puse la punct, deoarece tot ce nu merge bine intr-un depozit, se va propaga si in exteriorul lui, pana la raft. In pricipal, un depozit trebuie sa fie forte bine pus la punct, pentru ca de acolo practic porneste cam totul.

 Comenzile catre magazine ori direct catre clineti, pot fi afectate de proasta functionare a unui depozit. Principalul motiv pentru care un depozit nu isi ideplineste sarcinile asa cum ar trebuii, este legat de proasta organizare. Mai exact depozitarea in sine a rafturilor ori a marfurilor pe rafturi, accesul la ele putand fi ingreunat ori se ratacesc datorita dezordinii. Pentru rezolvarea acestor probleme, Store Expert sare in ajutorul nostru cu cele mai bune solutii pentru tot ce tine de rafturi, atat noi cat si second hand.

Depozite pentru materiale de construcutii, depozite de anevlpe, depozite pentru piese auto si asa mai departe, indiferent de ce domeniu de activitate practici si detii un depozit, acestia te pot ajuta pentru a eficientiza tot ce se intampla in spate. In momentul in care cautati cele mai bune solutii de depozitarea nu ezitati si consultati ofera acestora, avand un pret rafturi in raport calitativ excelent. Toate produsele pot fi personalizate infunctie de dimeniuneile spatiului pe care il aveti, astfel incat tot spatiul respectiv sa fie folosit intr-un mod inteligent.

Gama de rafturi disponibila pe site-ul acestora este: rafturi pentru paleti clasici, rafturi de tip drive-in, rafturi canti lever, rafturi cu polite, rafturi pentru anvelope, platforem metalice, mezzanine si rafturi pentru magazine.

Rafturile port palet sunt ideale pentru depozitarea paletilor cu marfuri doarece, accesul la acestea se realizeaza foarte usor si se pod creea diferite structuri astfel incat fiecare firma isi poate creea pentru depozitul sau diferite dimenisuni in functie de ce are nevoie.

Rafturile de tip drive-in sunt ideale pentru stocare cantitatilor mari de marfa, fiind mult mai utile decat cele clasice pentru paleti. Acest sistem dupa cum sugereaza si denumirea, iti permite intrarea cu un stivuitor pe orice parte, pentru a ridica sau lasa paetii incarcati.

Rafturile de tip cantilever, sunt perfecte pentru stocarea materialelor foarte lungi si late, ajuta la mentinearea ordinii deaprece sunt ridicate deasupra solului si ofera acces foarte usor pentru utilajele de manevrare. Rafturile cu polite, sunt sisteme perfecte pentru depozitarea marfurilor mici, la bucata ce pot fi manipulate manual. Sunt perfect epentru magazinele ceva mai mici precum acele alimenatea ori piese auto si asa mai departe.

Rafturile pentru anvelope sunt absolut necesare pentru vulcanizari ori magazinele de piese care vand si anvelope. Anvelopele sunt usor de manipulat cu ajutorul acestor rafturi iar un mare avantaj este ca folosind aceste rafturi se economiseste spatiu fiind etajate iar clientii au posibilitatea de a vedea mult mai usor ceea ce urmaza sa cumpere. Rafturile detip platforme metalice sunt perfecte pentru depozitele foarte mari, fiind construite ca suprafete neintrerupe de tip podiumuri ce sunt pozitionate intre si/sau inconjurand diferite sisteme de stocare. Sistemele de rafturi tip mezzanine, sunt formate din culoare de acces si elemente de raft si sunt create culoare de mers printre rafturi la inaltimea necesara ce permite utilizarea la capacitatile maxime ale spatiului.

Rafturile pentru magazine sunt in principal de doua tipuri: inclinate sau drepte fiind de diferite culori sau marimi in functie de necesitatile fiecarui magazin.

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin