In acest an impodobitul casei de Craciun l-am facut secondat de asistentul meu, Denis, urmariti fiind de la distanta de nebunaticul si  lenesul Felix.

Micul meu Denis m-a  inspirat deoarece fiind nascut  pe 22 decembrie   probabil poate patrunde mai usor in  spiritul Sarbatorilor, oricum, veselia a fost contagioasa si cred ca acest lucru a fost de bun augur deoarece dupa ce am sortat ornamentele din dotare mi-a placut ce a iesit.

Am mosi sau omuleti de zapada cu fulare si caciulite rosii, elfi cu imbracati in alb, mosi si  omuleti in albastru,un bradut luminos in geam, cizmulite in trei locuri (sa aibe Mosul optiuni pentru cadouri), aranjamente din brad si vasc,…ah, am uitat de coronitele care sunt pe usa de la intrare pe exterior.

Coronita de Advent am pus-o pe masuta din sufragerie…Mi-as fi dorit ca anul acesta sa-i pun lumanari rosii sau violet dar nu am gasit decat albe.De fapt acasta coronita imi confera o stare inexplicabila de calm si  relaxare.

Mi-am ipodobit si balconul cu stickere reprezentand-ul pe Mosul, niste fulgi de nea, un bradut…Am gasit un Mos din plus si l-am agatat  de geam, o sanie a fost asezata pe o etajera …si balconul a devenit mai vesel de Craciun.Pana acum nu l-am imbracat in straie de sarbatoare.

Credeam ca voi avea probleme cu Felix    dar m-am inselat.Se pare ca a retinut de anul trecut ca bradul il poate face sa stranute 😛  De ce? Deoarece acum un an am dat cu piper pe brad si globuri pentru ca pisoiul sa nu atenteze la siguranta lui 😛

Si cum  ai  mai mult spor cu muzica ne-am pus  cantece de sezon si am dansat( cu grija) in timp ce Denis facea salturi in jurul meu iar pisoiul se refugiase printre  hainele de la cuier privindu-ne superior cu ochii lui mari ca de buha.

Iata ce a iesit din colaborarea dintre un biped si un posesor de blanita  carliontata 😛

 

Si asistentii mei  😛 ( unul activ , altul observator federal) , Denis si Felix :