Obișnuiești să te destresezi urmărind filme sau spectacole de comedie? Perfect, râsul este cel mai la îndemână medicament pentru toate supărările. În ultimii ani, românii au demonstrat că au atât de mult umor încât au smuls publicului lacrimi de râs.

Iată top trei entertaineri ai momentului, fiecare cu un stil unic și savuros!

  1. Matei Dima, alias BRomania

Pe Matei Dima îl recunoști mai ușor după numele lui de scenă: BRomania. După ce a studiat actoria în State, s-a îndreptat spre publicul autohton producând vine-uri. Acestea sunt filmulețe cu o durată medie de 20 sau 30 de secunde, iar lui Matei i-au reușit atât de bine încât este imposibil să nu râzi copios. Colaborând cu Global Influencers, BRomania produce content pe câteva subiecte pe care le putem considera deja un trademark al lui: probleme ce apar adesea în relații, o seară cu băieții sau obiceiurile – uneori de-a dreptul comice – ale românilor în preajma sărbătorilor.

2. Ionuț Rusu, cel mai share-uit entertainer al momentului

Ionuț este, fără doar și poate, dovada vie că oricine își poate îndeplini visurile dacă este suficient de ambițios. Înainte de a-i fi descoperit talentul în cadrul iUmor, Ionuț Rusu a fost șofer de tir. Exact, comediantul care l-a făcut pe Cheloo să râdă neîncetat timp de trei minute a condus mii de kilometri înainte de a-și face curaj să apară în fața publicului larg. Astăzi, îl poți găsi la https://globalinfluencers.ro/ionut-rusu.html, iar povestea lui ar trebui să fie o inspirație pentru orice tânăr.

Și mai vrei să știi ceva wow?

În acest moment, el este cel mai share-uit comediant din România!

3. Mihai Bendeac, urmărit de peste 1 milion de oameni chiar pe profilul personal

Da! Lui Mihai Bendeac chiar îi poți trimite o cerere de prietenie pe Facebook, întrucat nu a atins limita de prieteni, iar pe profilul lui este foarte activ. Bineînțeles, ai posibilitatea de a-l urmări online printr-un simplu follow, iar postările sale n-au cum să nu te captiveze. Fie că vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din serialul în care joacă și pe care l-a și scris, fie că vrei să afli opiniile sale în legătura cu anumite subiecte, intră pe social media. În plus, poantele din video-urile lui te vor face să râzi în hohote. Intră pe youtube și le vei vedea pe cele mai recente!

Toate poantele lor sunt acum la un click distanță. Profită și râzi în hohote, deoarece repertoriul acestora pare a fi nelimitat, iar creativitatea lor – fără margini.