Am fost surprins  de cate ustensile au   nevoie femeile pentru a-si pune in valoare frumusetea. O amica a insistat sa mi le insire si sa imi explice utilitatea fiecareia.

Iata cateva  din explicatile unei maestre in  infrumsetare.

“Sa fim sincere! Avem nevoie de o multime de pensule machiaj pentru a ne definitiva, zi de zi, look-ul. Nu trebuie sa fii un makeup artist pentru a-ti achizitiona pensule diverse. Ne trebuie pensule pentru orice: pleoape, blush, anticearcan, sprancene, buze sau pudra. Daca iti doresti sa le cumperi pe toate de la acelasi magazin si sa ai garantia unor pensule de calitate, noi iti recomandam magazinul Red Velvet. In categoria pensulelor pentru machiaj, sunt disponibile peste 80 de pensule, dar si bureti aplicatori.

Iata cateva pensule ce nu trebuie sa iti lipseasca din trusa:

1. Pensula pentru pudra. Daca pentru fondul de ten lichid nu este neaparat nevoie de o pensula, pentru fondul de ten pudra sau mineral, aceasta este obligatorie. Aceste tipuri de pensule sunt, de regula, cu o densitate mare si au baza plata sau sunt rotunde. In timp ce unii oameni prefera parul sintetic pentru ca este mai usor de curatat, sunt persoane care le prefera pe cele naturale. Acestea au o textura diferita. Insa, cele sintetice sunt exceptionale pentru ca, in ultimii ani, calitatea acestora s-a imbuntatit  simtitor. La Red Velvet, desigur, vei gasi tot ce este mai bun.

2. Buretele aplicator. Nu, nu este o pensula, insa acesta nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de machiaj. Daca ziceam ca la aplicarea pudrei iti trebuie pensula, pentru fondul de ten, un asemenea burete este obligatoriu. Chiar si cei mai mari makeup artisti recomanda folosirea buretelui atunci cand aplica uniform fondul de ten. In plus, cu ajutorul acestuia, aspectul final va fi unul mult mai natural. Buretii disponibili la Red Velvet au o forma rotunjita si asta va garanta faptul ca nu vor ramane pe chip linii sau dungi ciudate. Aspectul final va fi unul cat se poate de natural.

3. Pensula pentru corector. Ai nevoie si de asa ceva, mai ales ca unele corectoare sunt in varianta lichida. Aceasta perie este mai micuta si este ideala pentru zone mici, specifice ce trebuie acoperite. De asemenea, o perie reprezinta un mod mai igienic de a aplica corectorul, iar efectul va fi unul mult mai realist.

4. Pensula pentru fardul de pleoape. Cred ca orice femeie are asa ceva intrusa. Este ideala in special cand vrem sa intindem uniform culoarea sau sa amestecam mai multe culori. Aceste pensule sunt, de obicei plate, dense si rotunjite la varf.

5. Pensula pentru blush. Se va folosi special pentru aplicarea fardului din obraz. Aceasta trebuie sa fie foarte densa si moale in acleasi timp.

Acestea sunt doar o parte dintre pensulele ce nu trebuie sa iti lipseasca din trusa. Nu uita sa le cureti frecvent cu sapun si apa calduta si sa le lasi sa se usuce la aer.”