O sa spuneti ca sunt carcotas πŸ˜› si ca la nici o ora inaintea meciului pe care nationala Romaniei il va avea cu Serbia, m-am gasit sa ma iau (iar! πŸ˜› ) de capitanul nostru , Cristi Chivu.
Dar nu ma pot abtine.

Astazi, cautand pentru mama mea, un model mai de Doamne -ajuta, de masina de spalat, care sa imbine armonios raportul calitate-pret , am dat peste “Samsung Diamond” si dorind sa vizionez modelul mai in detaliu am dat cautare pe Google si cand colo, ce gasesc?

“Samsung Dimond- Diamantul casei ” fotografie cu o masina de spalat langa care sade nimeni altul decat Cristi Chivu.
Acum intrebarea, rasarita spontan in capul meu si spusa fara cenzura, suna asa: “Care naiba e diamantul ? Masina de spalat sau Chivu ?”, la care mama mea , foarte draguta da un raspuns genial: “La ei in casa Chivu este diamantul, dragul meu, la noi va fi masina” πŸ˜›

Deci e clar: daca nu era Chivu acolo, la mine in casa, se lua alta masina de spalat.Acesta este efectul negativ al reclamelor, prostesc lumea.

Dar ma mir de Chivu, se preteaza la astfel de reclame, dupa Bergenbier, face reclama la Samsung, la masina de spalat.Sau face parte din campania de imagine? Ca , deh, faci reclama la maisna de spalat, perceptia feminina va fi : “Ooooo, ce baiat de casa e !!”
Sa fim seriosi.

Reclama poate fi vazuta online la Cristi Chivu si maisna de spalat dar o redau si eu, nu de alta , ci ca sa fiu carcotas pana la capat. πŸ˜›

Chivu si Samsung Diamond

PS Ma duc sa ma uit la meci, cu o evidenta resemnare, deoarece stiu ca vom lua bataie de ne vor merge fulgii πŸ™