Se pot iubi si respecta doi oameni atat de diferiti ca noi? Cu putina toleranta si aplice perete totul este posibil fiindca aceste corpuri de iluminat versatile se potrivesc in oricare dintre incaperile casei.
Ea se culca devreme, rar o prinde ora 23 treaza. Eu sunt pasare de noapte si trebuie neaparat sa citeasc, fara sa o deranjez pe ea inainte de culcare. De ce sa ne certam dintr-un lucru atat de minor, cand exista aplice perete ieftine, rezistente si frumoase, usor de montat in Magazinlustre.ro, care mai sunt livrate si acasa, dupa plasarea comenzii?
Asa ne-am aparat noi dreptul de a citi si de a ne continua activitatea, cand celalat doarme. De pilda, cand am un proiect sau un alt material de redactat, orice idee este pretioasa, iar pana la trezire as uita-o. Asa, aprind aplica, imi iau telefonul sau agenda de pe noptiera si o notez, in timp ce ea doarme neintoarsa alaturi de mine.
Aplicele elegante care parca insufletesc peretele, fara sa inunde in lumina incaperea si sa tulbure somnul cuiva, ajuta si in cazul in care in timpul noptii cineva are o urgenta la baie sau i se face sete si are neaparata nevoie sa ajunga la bucatarie.
Om fi noi diferiti, dar pentru armonia designului interior am ales aplice de acelasi fel asezate de o parte si de cealalta parte a patului. Ele intretin si atmosfera romantica sau de intimidate, in serile lungi de iarna, in care stam la povesti sau ne uitam la pozele de la nunta. Uneori vine cel mic sa ne viziteze si se cuibareste la mijloc rugandu-ne sa ii citim sau sa ii spunem povesti.
In dormitorul matrimonial am ales APLICA ALETTA 2778 RABALUX 1X40W fiindca este neasemuit de frumoasa si lumina este orientate in jos, deci se poate scrie si citi cu usurinta cu ajutorul ei.
Un astfel de produs costa 91, 38 de lei, dar noi am comandat doua: una in dreapta patului si alta in stanga lui. Daca lumina care cade din plafon esta stridenta, cea care curge dintr-un perete este prietenoasa si ofera incaperii o nota feerica.
Aplica este la fel de utila intr-o sufragerie mare, cu multi invitati grupati in functie de interese:
-unii se uita la televizor si i-ar deranja lumina puternica din intreaga incapere.
-altii joaca jocuri de societate sau carti la o masa asezata langa un perete si aici aplica este minunata
-copiii servesc si ei fructe si prajituri de la masa micuta sau impart jucarii.
APLICA SUDAN 7991 RABALUX 1X60W le-ar produce infinita bucurie fiindca s-ar crede in palatele imparatilor puternici ai lumii.
In prezent, exista multe magazine cu corpuri de iluminat, iar unul dintre cele mai bune este cel prezentat mai sus. Fiindca produsele sunt expuse online, informatiile de pe site sunt complete, iar produsele comandate sunt livrate la domiciliu jucati-va cu lumina de dragul celor din familie! Oferiti-le adevarate spectacole de lumini si se vor intoarce mereu nerabdatori acasa. Dublati lumina naturala a becurilor cu led, a aplicelor, candelabrelor si plafonierelor cu lumina iubirii si generozitatii voastre si totul va fi bine!