Astazi am luat parrte la doua slujbe ce marcheaza cea mai importanta Sarbatoare crestina : Invierea Domnului.
Dupa o frumoasa slujba in rit catolic tinuta in biserica construita in stil neogotic a copilariei mele si de care familia mea este atat legata am adus Lumina care razbatea puternic din candela alba …..Nu pot spune daca a fost rodul imaginatiei mele dar parca casa s-a umplut de pace si
de bunadispozitie (poate era doar o senzatie a mea dar pe care am transmis-o celor din jurul meu prin energia pozitiva pe cate o adusesem cu mine).

Dupa doua ore am ales sa merg la Invierea in rit ortodox la bisericuta din lemn din cartier.Dupa trei ore am adus Lumina Ortodoxa si anafura.

Poate ca ar fi fost mai comod sa stau acasa si sa urmareesc desfasurarea acestor slujbe din fotoliul de acasa dar am ales sa nu o fac deoarece presimteam ca aveam sa imi refac “stocul ” de energie pozitiva…..Cred ca pozitivismul si starea mea de bine se datoreaza si faptului ca am reusit sa impac cele doua religii care alcatuiesc familia mea.

O data la opt ani Lmina catolica se imbina armonios cu Lumina ortodoxa….

Din considerente tehnice nu pot sa postez ouale de Pasti din casa sau candelele care arunca lumini jucause pe pereti invaluind casa intr-o unda de mister…..

Va doresc tuturor :

Paste Fericit !
si

Christos A Inviat !!