Exista anumite probleme in viata intima? Relatia de cuplu nu mai e ca la inceput? Nu te simti bine in pielea ta? Daca da, in loc sa te descurajezi, iti dam o idee: o jucarie sexuala s-ar putea sa te ajute! Dar nu ai folosit niciodata una pana acum, iar un produs de placere de calitate, sigur pentru corp, nu este ieftin. De unde stii ce fac aceste jucarii sexuale femei sau barbati inainte de a le cumpara?

Vibratoarele, de exemplu, au ajutat o multime de oameni sa aiba o experienta deosebita si asta se intampla de mult timp!

Placerea este uneori ratiunea noastra de a fi. Si suntem siguri ca si pentru tine este la fel, numai ca nu stii de unde sa incepi.

Ce este o jucarie sexuala?

Magazinele moderne de tip sex shop comercializeaza jucarii sexuale in tot felul de culori, materiale si caracteristici care le imbogatesc rafturile sau paginile de net. Jucariile sexuale sunt disponibile in forme care variaza de la realism socant la abstractizare incantatoare. Dar, practic, toate aceste jucarii sexuale barbati sau femei au rolul de a te face fericit.

Jucariile sexuale au existat intr-o forma sau alta de cand oamenii au reusit sa faca instrumente simple. Aparitia placerii asistate a insemnat aparitia primelor vibratoare la sfarsitul anilor 1800. Ideea unui dispozitiv care se freaca de zonele tale erogene pentru a induce orgasmul nu este asadar noua. Dar ea va fi mereu noua pentru toata lumea la un moment dat – nu trebuie sa te simti jenat daca nu ai mai folosit niciodata o jucarie sexuala!

Am facut multe progrese, tehnologic vorbind, asa ca exista o jucarie sexuala conceputa pentru aproape orice parte a corpului.

Daca esti gata sa faci primul pas mare in acest sens, probabil te intrebi cum arata o jucarie sexuala. Majoritatea jucariilor sexuale concepute pentru corpul tau pot fi clasificate in doua mari categorii: uz intern si uz extern. 

Pentru multi, stimularea externa este una dintre cele mai usoare modalitati de a obtine in mod fiabil un orgasm. Nu este un buton magic care trebuie apasat exact – desi ar putea parea asa cand il apesi in mod corect. Cu toate acestea, este un loc bun pentru a incepe si de aceea vibratoarele sunt o rima jucarie recomandata.

Vibratoarele sunt masini simple. Vibratoarele moderne pot fi echipate cu un port de incarcare care se conecteaza direct la laptop sau un cablu care se conecteaza direct la perete. Dar nu este nevoie de mai mult de doua baterii AA pentru ca majoritatea dintre ele sa vibreze. Tot ce ai nevoie este suficienta energie pentru ca un mic motor din interior sa inceapa sa se miste inainte si inapoi. 

Oamenii sunt socati cand afla cat de repede pot ajunge la orgasm folosind o jucarie sexuala. 

Nu te poti hotari?

Daca ti se invarte capul cu senzatiile pe care le ofera jucariile sexuale, nu-ti face griji ca nu te hotarasti! Alege ceva basic la inceput si apoi poti decide daca sa mergi mai departe! Iti garantam ca folosirea lor iti va rezolva marea parte din problemele legate de intimitate.