De cand am venit din mini-concediul petrecut la munte, trec printr-o faza pe cat de ciudata , pe atat de neiobisnuita pentru mine.

Ma simt obosit si fara chef, mi-e lehamite de tot ce vad sau aud.Practic stau si ma gansdesc la ceea ce am vazut si trait cateva zile, si nu pot reda in cuvinte, ma blochez la asternerea unor randuri pe hartie, nimic nu imi iese.

In mare masura , revenirea la cotidian mi-a produs un soi de melancolie blegoasa (ar fi mult sa o numesc depresie), care persista.

Reluarea activitatii zilnice,contactul cu oamenii si cu comentariile lor preluate din media romaneasca, blazarea prietenilor, dezinteresul pentru lucrurile firesti si normale ale vietii, ale frumusetilor accesteia, vaicarerile zilnice incep sa ma scoata din calmul obisnuit si sa ma faca sa ma inchid intr-un turn de fildes , doar de mine stiut.

Nu prea ma caracterizeaza acest gen de trairi, mai ales cand ma gandesc la ceea ce am de povestit si aratat….sper sa imi treaca mai repede….In mod normal nu ma caracterizeaza nici sa spun ceea ce simt, dar daca nu asterneam aceste randuri aici nu as fi avut certitudinea ca as fi continuat bloggingul…daca voi trimite articolul in eter, inseamna ca am facut un pas spre normalitate, spre continuitate..

Stiu ca imi asteptati relatarile si de maine voi incerca sa ma pun pe treaba..sper sa si reusesc.

Sa ne auzim cu bine si cat mai repede….Multumesc pentru intelegere.