Femeile nu stiu ce sa faca pentru a fi admirate si complimentate.Iata ce discuttau niste colege de-ale mele acum doua zile…

 

“Femei cu par lung, fetite cu par lung si papusi cu par lung. Asa a fost copilaria mea. Am crescut in cultul parului lung. Femeia nu era femeie fara buclele ce-i curgeau valuri pe spate sau fara cozi groase. Chiar si femeile batrane de la tara aveau par lung pe care si-l strangeau in coc. Sa te tunzi era considerata o blasfemie.
Am plecat la liceul cu un par lung si fin, atat de fin, incat lumea simtea nevoie sa-l pipaie pe oriunde treceam. Odata, in autobuz, o femeie insarcinata mi-a prins pletele in palme si a inceput sa le mangaie spunand ceva incet. Dupa ce a terminat ritualul mi-a explicat:
-Am facut asta ca si copilul pe care il voi naste sa aiba par ca al tau!
Nu m-am simtit deloc deranjata, ci am fost flatata de gestul ei. La liceu, am fost foarte nefericita. La baie aveam ore fixe cand se dadea apa calda si imi era foarte greu sa-mi spal parul, plus ca a inghitit cu greu, sarmanul, apa cu clor. Iubea apa de la fantana din curtea mea. M-am tuns si mi-a parut rau si vreo doua profesoare nu mi-au mai vorbit pentru asta. S-au suparat rau pe mine nestiind ce este inima mea. Acasa, m-au primit rece si mama si bunica.
Ani intregi am asteptat sa-mi creasca parul la fel si rememoram cuvintele profei de istorie:
-Iti dai seama ce prostie ai putut sa faci? Niciodata nu o sa-ti mai creasca parul la fel ca atunci cand l-ai tuns?
Astazi, lucrurile s-au schimbat radical. Am intrat din curiozitate in magazinul online Lysee.ro sa admir extensii de par lysee.ro si nu am putut sa ma opresc din mirare:
-Cat par frumos adunat laolalta, Doamne! Este minunat sa-ti poti cumpara par de 50, 55, 60 sau 65 de centimetri! Sa te trezesti dimineata si sa spui:”Ma duc sa-mi cumpar par”, cum ai spune: ”Ies la magazinul din colt sa iau un pachet de tigari sau unul de cafea”!
Analizez cu atentie produsele si sunt fericita ca femeile de astazi sunt foarte rasfatate fata de femeile din trecut. Pe scaunul de la coafor priveam innebunita parul meu lung si frumos aruncat de foarfeca pe podea si imi venea sa-l strang si sa-l lipesc la loc. Atunci era imposibil, acum, daca intr-o clipa nefasta ai decis sa bagi foarfeca in par si acasa iti vine sa spargi oglinda de ciuda, totul se simplifica.
Intri in cel mai aprovizionat magazin de extensii de par naturale de pe piata din Roamania, adica pe Lysee.ro si analizezi toate tipurile de extensii, nuantele si lungimile. Ti se pare ca te-ai pierdut in mijlocul parului frumos?
Ceri un sfat consilierului de vanzari, fiindca ti-l da gratuit. La fel de bine poti citi informatiile de pe site, fiindca sunt clare si te ajuta sa iei o decizie.
Par lung vrei, par lung ai cu extensiile de par natural de la Lysee dupa 2-3 zile de la plasarea comenzii. Le primesti acasa, iar daca ai comandat clip-on, trese sau cozi gata facute, le poti monta singura.
Doamne, cat par frumos, lung si ieftin pe Lysee.ro!”

 

Cate indura o femeie pentru a fi frumoasa 😛