E vremea colindelor, iar micutii care ne aduce vestea cereasca mergand prin proienele de zapada merita sa fie primiti cu mere, covrigi, biscuiti si portocale. In multe sate ei sunt chemati in casa si ospatati cu gogosi calde si cozonac.

Nu te-ai pregatit inca pentru ei? Te uiti rusinat si dezamagit, dar nu ai cum sa le inchizi portile, fiindca iti va merge rau tot anul viitor. Daca tot este vremea colindelor, este si vremea primul credit gratuit.

Nu este o rusine sa te imprumuti sa fii in randul lumii. Ce faci cand vin oaspetii si nu ai un pahar de vin bun sau suc natural, un ceai aromat si o prajitura! Nu te nelinisti, fiindca exista credite rapide! Aici nu este ca la banci: depui dosarul si pana il completezi dureaza o saptamana, mai dureaza una pana se analizeaza dosarul si intri in a treia, a patra cand ti se livreaza banii in cont. In ritmul acesta, ar trece sarbatorile.

Ei, da citesc in mintea si pe fata ta o alta teama. Creste dobanda, nebunia asta cu “nu sunt bani de salarii” si cu plata impozitului de catre angajat. Vei face oare fata? In mod sigur cu imprumuturi nebancare poti achita totul la timp, mai ales ca tu alegi si suma si timpul in care o dai inapoi. S-au terminat temerile tale legate de imprumuturi? Nu.

Te sperie gandul de a fi chemat la locatie si supus unui tir de intrebari. Vezi ca nu ai citit si nici nu te-ai informat bine: eu te sfatuiesc sa aplici pentru un imprumut online. Poti fi imbracat in pijamele cand aplici. Nimeni nu te vede, nimeni nu te scaneaza cu privirea sau nu te priveste pe deasupra ochelarilor.

Nu risti sa te intalnesti cu vecina razatoare de la etajul al treilea, care ar umple blocul, daca te-ai imprumuta de la o banca.

Ai depus cererea? Fii optimist si nu crede ca ai completat formularul anul acesta si primesti banii anul viitor fiindca denumirea de credit rapid online spune totul. In cateva ore sau cel mult o zi, banii sunt in cont si asteapta sa-i cheltuiesti.