Sumele disponibile din credite nebancare urgente nu sunt de regula foarte mari dar valoarea lor variaza de la o societate la alta. Un aspect interesant este ca multe firme ofera si sume mici, optiune care nu exista in cazul bancilor clasice. Atentie, suma maxima disponibila depinde de cativa factori, cum ar fi venitul lunar al persoanei care il solicita. De asemenea, unele companii au un plafon maxim pentru primul credit acordat, care creste la a doua aplicare.

Pentru un imprumut rapid nu sunt in general necesare garantii, adeverinte de salariu sau prea multe alte acte. Evident ca si riscul pe care si-l asuma institutia financiara nebancara este mult mai mare. De aceea si taxele sau dobanzile sunt mai mari decat in cazul unui credit de la banca, fara ca acest lucru sa se simta prea mult in buzunarul clientului datorita sumelor mici si perioadei scurte de rambursare.

Acest credit este folosit de obicei pentru cheltuieli neprevazute ce nu suporta amanare: o reparatie auto, o factura restanta la lumina, orice fel de urgenta medicala etc. Tot mai multi oameni solicita acest imprumut datorita faptului ca pot lua un imprumut pana la salariu de bani pe o perioada scurta de timp, cu aprobare rapida si fara prea multe acte.Dar cum functioneaza ? Online, simplu si rapid. Aplici pe internet pentru credit, incarci actul de identitate si restul de documente solicitate. Acest imprumut pana la salariu il primesti direct pe cardul tau. Clientii aplica online folosind fie calculatorul, fie tableta, fie telefonul mobil. Nu parasesc niciodata confortul casei sau al serviciului. Cei care folosesc acest credit apreciaza faptul ca nu exista nici un comision si niciun cost ascuns. Ai de plata doar dobanda pentru zilele cat banii au fost la tine.Orice persoana intre 18 si 70 de ani ce isi incaseaza venitul pe card poate solicita creditul. Insa pentru unor case de vanzare Bucuresti nu se poate apela la astfel de credite.Creditele imobiliare pentru cumpararea, constructia sau modernizarea unui imobil raman insa printre cele mai complexe din punct de vedere al procedurilor. Acest lucru este cauzat de sumele mari imprumutate si de riscurile potentiale.

Chiar daca fiecare banca are propriile norme de acordare a creditelor, cei mai importanti pasi se regasesc in toate situatiile.