Maine este ziua de nasterea a mamei mele.

Am sarbarorit-o astazi.Asa a dorit ea.

M-am pregatit de trei saptamani pentru acest eveniment.Am comandat un cos cu flori cat mai vesele ,de diverse culori.Cand l-am comandat nu eram sigur ca le voi putea ridica.Vrajitoarele mi-au spus ca imi livreaza comanda acasa daca nu ma pot deplasa pana la ele.

Mami meuAm noroc ca in bloc locuieste o bijutiera ce creeza bijuterii din pietre semipretioase. Fiind in arest la domiciliu am rugat-o sa coboare cu cateva (mai multe) creatiii de-ale ei (coliere, bretari , cercei).

Doamna a coborat si din multitudinea de ceeatii am ales doua: un set din perle de Mallorca si un colier in pietricele de ametist .

Nestiind cum sa le impachetez pentru a le da o forma cat mai atractiva am apelat la acelesi “vrajitoare” care le-au dat nu aspect deosebit ambalandu-le cu gust.

Pe drum m-am intalnit cu prietena mea din copilarie….

– Unde mergi, fata?
– Sa cumpar flori pentru mama ta 🙂

Cand am aparut in usa cu cosul de flori mama m-a facut “neseriosos” ” nu trebuia sa cheltui bani” si alte bla- bla- uri. “Reprosurile” au durat pana cand a vazut cat de frumos este aranjamentul floral.

Aranjament floral
Aranjament floral

Aranjament floral

Aranjament floral

Cand a vazut-o pe Spera cu flori a spus:

– Bine ca ai venit sa gusti din prajitura.De aici te duci la mamica ta sa ii duci flori ?
– Nu , acestea sunt pentru dumneavoastra.

– Oh, ati cheltuit atata pentru mine.Sunt superbe.
– La cadou v-ati uitat?

IF

Amestist

Despachetand cutia cu colire a ramas putin nedumerita …Privindu-le, a inceput din cu potopul de ” nu trebuia, esti nebun” si alte apelative, ca in final sa exlcame:

– Vai, ce frumoase sunt…superbe. Ma ajutati sa le pun la gat??

Am fost sarutat pentru isprava mea, apoi m-a servut cu chec si cu cornulete cu gem la care mesterea cand ne-a deschis usa.

Chec

Cornulete0

Ma amuza sa o vad jumatate incurcata si confuza si totodata fericita si bucuroasa 🙂
Si pentru ca este ziua ei pun in aceasta postare si cateva din melodile favorite 🙂


Si o dedicatie din patea mea
: