throw-a-howling-halloween-partyA mai trecut un an si dovleacul de pe umerii mei inca nu s-a copt, asa ca am asteptat prajiturile specifice de Halloween.

“Iar Halloween? Iar sarbatoarea aia cu vampiri si vrajitori importata de la straini?”

Aceasta este reactia multora din cei pe care-i cunosc.

Importata sau nu, am mai scris cat de bine ma distram in acaasta zi in timpul copilariei….Nu vad nici un rau in a importa ceva ce aduce buna dispozitie, destindere, si veselie.

Nu vad nimic rau in a ne elibera de stres si a ne cobori la nivelul infantilitatii de alta data.Este atat de bine sa fii copil πŸ˜› Uiti de griji, de necazuri, sau greutati.

Mi-ar fi placut ca astazi sa ma fi putut costuma in Gandalf, Abus Dumbledore, sau Severus Snake, trei din vrajitorii care mi-au placut din cartile citite si ecranizarile acestora (Lord of the Ring si Harry Potter).

Neavand la indeana vreun costum care sa semene cu cei amintiti mai sus,m-am deghizat in fotograf πŸ˜›

Va veti intreba de ce?

Deoarece azi am fost invitat la magazinul 3 in 1 , unde am dat peste trei vrajitoare dragute ce imparteau bomboane si baloane copiilor ce teceau pe acolo si isi serveau clienti bipezi cu flori, iar pe patrupezi , cu bobite si alte delicatese.

Acolo in magazin plutea o atmosfera demna de Harry Potter.O atmosfera de caldura , de bine.Am avut ocazia sa vad pisicute in lesa, sa asist la adoptia unei cateluse gasite de niste copii si la transformarea ei din maidaneza in printesa (a fost necesara doar o baie si imbracarea intr-o hainuta roz πŸ˜› ).

Ma simt vinovat ca luat de valul pozelor, am uitat sa le cumpar blanosilor mei niste bunatati.

Maine daca treceti pe acolo, veti fi serviti cu bomboane si alte baloane.Copii, atentie, e pe bune !! πŸ˜›

Cum nu sarbatoresc ziua celor disparuti dintre noi,am sa merg si maine la un Trick or Treat. Seara voi aprinde o lumanare pentru a cinsti (in felul meu) pe cei carora , uneori , le simt lipsa.Ei ma pot intelege….

Dar sa va arat trei vrajitoare dragute πŸ˜›

3 vrajitoare

3 vrajitoare +pisica si clienta

Vrajitoarea si catelul inca maidanez

3 vrajitoare in noapte

IF

PS. Trebuie sa recunoasteti ca fetele au abordat inteligent si cu mult farmec Halloween-ul πŸ˜› Mi-ar place sa regasesc aceeasi originalitate si in alte magazine.

Pacat ca au lipsit dovlecii….