Secret Garden floriAcum cateva luni aveam neaparata nevoie de flori.Am intrat in vechea florarie din cartier si negasind nimic care sa imi placa m-am gandit sa ma duc la piata.Cum respectiva piata se afla la 15 minute de mers , mi-am luat picioaele in spinare si am pornit intr-acolo.Nu am ajuns departe, cand am descoperit ceva interesant.

Ce descoperisem?

Un magazin nou, cochet.Cand m-am uitat la firma am vazut scris “Secret Garden” iar mai jos, “Pet Shop”.Am zambit bucuros spunand in sinea mea:“Oups, doua magazine intr-unul”.Aveam sa vad ca erau, de fapt, trei.

Cum imi plac magazinele mici, am intrat.Am fost intampinat de o tanara draguta si de o doamna atragatoare, care m-au intrebat ce doresc.Dupa ce mi-am spus pasul, mi-au aratat diverse buchete, care mai de care mai frumoase oferindu-se sa imi faca unul din flori alese de mine.Pana mi-l creau, am intrat in partea din spate a magazinului unde era sectiunea de Pet-Shop> Am remarcat imediat cat de bine aprovizionat era. Nu am stat pe ganduri si am facut aprovizionarea pentru cei trei blanosi ai mei.

Intorcandu-ma spre partea din fata a magazinului, in florarie, am trecut printr-o incapere mai micuta care am dedus ca era destinata cosmeticii canine sau feline.”Bingo, inca o treaba care ma intereseaza πŸ˜› “.

Intre rafturile pline cu flori, am descoperit o serie de lucruri dragute ce puteau fi facute cadou.Bratari, casete de bijuteriii, diverse aranjamente,mici statuete.Ideea este, ca daca ramai in pana de cadouri poti rezolva totul intr-un singur magazin foarte cochet si in care pluteste o atmosfera intima si prietenoasa.

Mi-am primit buchetul de flori, am cumparat doua bratari, si am promis ca voi deveni un client fidel.

Ceea ce s-a si intamplat.E adevarat ca in majoritatea cazurilor merg pentru blanosi si ma putin pentru flori πŸ˜›

Pentru cei care stau in Timisoara il recomand cu caldura.Se afla pe Bv.Dambovita 30.

Acest articol este inspirat dintr-o experienta personala fiind scris deoarece mi-a placut magazinul si cele care il fac atat de placut si ospitalier.

Cateva fotografii.


Secret Garden Floraria

Secret Garden - intrare

Secret Garden flori

Secret Garden cadouri

Secret Garden flori

Secret Garden flori

Secret Garden flori

Secret Garden flori

Cosmetica canina

Cosmetica canina

Cosmetica canina

Pet Shop-ul

Pet Shop

Pet Shop