De cele mai multe ori, in ceea ce ma priveste pe mine, timpul mi se pare cateodata insuficient pentru toate activitatile pe care le desfasor. Din fericire, de-a lungul timpului am invatat sa-mi manageriez timpul mult mai eficient, de cand am avut acces la o conexiune la internet. De exemplu, foarte multe cumparaturi mi le fac online si in principiu imi achizitionez haine, incaltaminte sau produse cosmetice.

Uneori apelez la internet si cand vreau sa cumpar ceva pentru altii sau sa le fac cate un cadou. De exemplu, poate doresc sa ofer buchete de trandafiri unor rude, care traiesc in alte orase. Asa ca in astfel de cazuri, apelez la o florarie online, care ofera servicii de livrare la domiciliu. Nimic mai simplu de atat: imi aleg aranjamentul / buchetul dorit (din gama disponibila), apoi aleg adresa la care sa fie livrat. Si, de regula, aleg plata cu cardul si am scapat de orice grija.

Asa mi-am format urmatorul obicei: in zilele de mare sarbatoare (Craciun, Paste), pentru a le arata rudelor indepartate ca nu i-am uitat, le trimit un buchet / aranjament de flori. Pentru mine, florile reprezinta cadoul ideal in orice context, in orice situatie si cu orice ocazie – si toate astea datorita faptului ca si florile au o simbolistica mult mai profunda, care ne poate ajuta sa ne exprimam mai usor, non-verbal, emotiile pe care le simtim.

In acest fel, am reusit sa imi organizez timpul mult mai eficient, iar o mare parte de ajutor l-am avut datorita magazinelor online. Nu cred ca mai e cazul sa mentionez faptul ca, uneori, pur si simplu nu am chef sa alerg prin magazine fizice, dupa cumparaturi. Si de fiecare data cand mai nimeresc prin ele, obosesc ingrozitor, ma car cu o multime de bagaje si cu greu ajung cu ele acasa, in maniera aceasta.

Se poate spune ca am devenit o fire foarte comoda, daca am ajuns sa cumpar si flori online, dar mie imi place sa ma consider, mai degraba, o persoana practica, ce a reusit sa se adapteze erei moderne in care traim. Va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel, deoarece viata voastra se va schimba mult (in bine) si va deveni mai usoara.