La multi ani tuturor doamnelor, domnisoarelor , prietenelor mele din virtual si real life, cititoarelor mele precum si ccelor care ajung in treacat pe acest blog, o primavara minunata si caldura in suflete.

Mamei mele ii doresc sanatete, fiecare respiratie sa ii aduca o bucurie si fiecare clipa sa fie insotita de entuziasm si dragoste.

8-martie-ziua-femeiiIubitei ii doresc sa se simta fericita si implinita in tot ceea ce face.

Azi m-am alaturat multitudinii de barbati care au cumparat flori 😛 Nu am vazut atata lume cu flori ca in avest an. In Lidl, in Auchan, la floraresele de pe strada , peste tot, era coada.Dupa ce obtinea ravnitul buchet de flori fiecare individ rasufla usurat, mai ramanea de cautat cadoul.Aici functiona ccrietiul gustului si al portofelului.

Orice buchet sau cadou era cumparat cu gandul de a face pe plac doamnei sau doamnelor de acasa.

In aceasta zi femeilor au fost in centrul atentiei, al Universului (sun si in resul zilelor chiiar daca n-o recunoastem 🙂 ), ele fiind lumina care ne ghideaza in viata asa cum faru juta vapoarele sa nu naufragieze..Nu putem trai fara aceste fiinte aparent fragile dar care, de multe ori, ne depasec in tarie si putere de caracter.

La multi ani , Doamnelor !!!

buchet-de-flori-