Daca acum cateva zile eram in goana dupa martisoare , astazi am cautat flori.

Nu era problema de oferta, erau extrem de multi vanzatori de flori, de la lalele , frezii, garoafe, gerbere, sau trandafiri. Oferta fiind mai mult decat tentanta, important e sa te tina portofelul.

In oras, am vazut foarte multe femei cu flori, femei de toate varstele se plimbau prin magazine, pe strada, prin restaurante.Trecand prin Centru am ramas surprins vazand ca aproape toate terasele erau pline cu femei πŸ˜›

Aranjate si galagioase era o placere sa le privesti , parca “ocupasera” orasul.

Cat despre mine , nu m-am putut hotari ce flori sa cumpar, lalele sau frezii.Desi luasem cadou, nu ma puteam prezenta doar cu flori, trebuia sa mai cummpar ceva, ori o carte , ori o cutie de ciocolata.

Intr-un final am cumparat doua buchete de lalele,unul cu lalele rosii si unul cu lalele galbene pestrite.Pe laga aceste buchete am luat si cateva legaturi de ghiocei pentru vecine, pentru doamna de la ziare…

Sper sa le placa.

Pentru domnele si domnisoarele care trec pe aici,voi darui doua buchete de flori care sper sa va placa.Si pentru a va indulci va daruiesc si o cutie de “Milka Desert”.

La multi ani, doamnlelor si domnisorelor !!

PS. Am o intrebare: De ce se daruiesc flori doar de Valentin si 8 Martie? Nu s-ar putea face acest lucru in orice zi? Sau de 8 Martie este “legalizata ” daruirea de flori doamnelor ?

Sper sa va placa florile mele.

Voi ce ati daruit de 8 Martie sau ce ati primit cadou in aceasta zi ?