Vecinul meu lucreaza in strainatate. Este destul de greu, deoarece vine acasa doar de doua ori pe an. Sotiei lui ii foarte dor de el si fiului lor ii este extrem de greu fara tatal sau. Acum cateva saptamani i-a anuntat ca trebuie sa se intoarca pentru o luna, deoarece trebuia sa rezolve niste probleme cu anumite acte.Sotia si fiul lui erau in culmea fericirii. S-au gandit ca vor petrece foarte mult timp cu el pentru ca niciodata nu statuse mai mult de doua saptamani.

Cand a sosit ziua cea mare, sotia pregatit cele mai alese bucate, fiul si-a facut curat in camera si s-a imbracat frumos. Totul arata ca de sarbatoare deoarece asa se si simteau. A sosit si tatal, incarcat de cadouri pentru atat pentru sotie cat si pentru cel mic. Au fost extrem de incantati si fericiti. Insa, din pacate, de a doua zi, omul a inceput sa alerge cu actele si se intorcea destul de tarziu. Sotia ii intelegea situatia, insa fiul lor nu putea sa priceapa.

Cei doi au vorbit iar sotia si-a rugat sotul sa petreaca mai mult timp cu cel mic. Vecinul meu a inteles si s-a dus la cel mic in camera pentru a-si cere iertare din cauza lipsei de timp. Cand a intrat la copil in camera, a vazut ca cel mic juca fotbal pe calculator. Cum si el fusese un impatimit al jocurilor pe computer, l-a intrebat ce joaca. Cel mic i-a spus ca este un joc online, de pe site-ul hepy.ro si ca aici sunt sute de jocuri, cu absolut orice. Tatal a fost curios sa vada si tot cautand, a gasit pe site si jocuri in 2 online. I-a propus fiului sau sa faca o partida de fotbal impreuna. Au ales “Fotbal 2 versus 2”. Acesta este cel mai nou joc din aceasta categorie de pe hepy.ro. Scopul este ce jucatorii sa castige cat mai multe partide. Se poate alege dificultatea nivelului si durata acestuia. Practic, jucatorii trebuie sa inscrie cat mai multe goluri. Este un joc distractiv, interactiv si care aduce multa adrenalina, atat pentru copii dar si pentru adulti. Asa ca cei doi incins au niste partide pe cinste si s-au distrat pana tarziu, in noapte. Aproape ca nu au mai vrut sa mearga la culcare. Dupa ce fiul a adormit, sotul i-a marturisit sotiei ca nu s-a mai distrat asa de bine de cand era copil si ca nu credea ca un joc poate sa il apropie atat de mult de propriul sau fiu.