Pe masura ce zilele se scutg , ori de cate ori ma uit pe geam dimeneata zaresscacelas copac doar cu mai putine frunze.Dupa ce si-au schimbat culoare din verde in galben auriu, frunzele copacului ce imi asigura umbra pe timp de vara au inceput sa formeze un covor din ce in ce mai gros.In acesta, in razele blande ale soarelui, stau tolanite cele doua pisici ale blocului in asteptarea cuvinteratiei zilnice de bobite sau a pliculetului de carnita….

Porumbeii din zona ganguresc iar un copil si-a gasit o indeletnicire amuzanta in a lua cate un pumn de frrunze si de a le arunca deasupra capului razand 🙂 Totul spre disperarea bunicii….

Acestea au fost cele mai reprezentative imagini care mi-au ramas pe retina …acestea si cateva decoruri de Halloween (masti si dinti de vampir) pe care le-am zarit intr-un supermarket.

Ce credeti ca am mai facut?

Am schimbat opinii cu doi copii in legatura cu alitatea dintilor de vampir 🙂 Am fost sfatuit sa nu dau banii aiurea deoarece se rup repede 🙂 Mi-au spulberat visul de reprezenta unul din personajele din “The Vampire Diares”.

Dar sa lasam infantilismul meu la o parte si sa revenim la cuvintele noastre (doar nu credeati ca am spun “oi” ) 🙂

Cuvintele pentru aceasta saptamana sunt: coroane,sfinte, dovleac, panza,aripa, capa,ochi, ceaun, tarana, harfa, apa, tugui.

Tema saptamanii este: Strigat in amurg.

Darurile mele pentru stimularea creativitatii le puteti vizualiza mai jos:

Toamna in TM

Toamna in TM

Toamna in TM

Dedicatia muzicala acestei saptamani este:Tabelele:

S-au jucat cu cuvintele:

Pe aceeasi tema au mai scris:


Saptamana frumoasa!