Pe 22 Decembrie Denis , micul meu catel, a implinit 3 ani.

Pentru el, si nu numai, am alergat prin oras dupa cadouri.Ajuns acasa m-am asezat pe canapea si am adormit .Cu Denis alaturi.

Denis este catelul vesel care titi alunga tristetea, te face sa razi cand esti suparat, simte cand est bolnav. Pe cat este dse mic , pe atat este de istet.

Se trage din rasa Bichonilor de Havana avand o blanita moale si matasoasa fiind genul de catel care este ca scaiul 😛 nu isi doreste decat sa te urmeze, sa stea lipit de tine , sa te simta….Tu reprezinti pentru el totul .

De trei ani suntem nedespartiti si de foarte multe ori, reusitele mele s-au datorat lui  prin faptul ca m-a inspirat.

O plimbare cu inseamna o dozaa de voie buna.A inceput sa “protejeze” piticania. Daca vede oameni imbracati in nefru, cu gluga pe cap ii latra facand un scandal de scoala cartierul in picioare. Daca simte ca ma inteleg cu o persoana este prietenos…

Acum are un nou prieten negru ,Felix, iar prietenii  se amuza numindu-ne “trei negrii mititei” 😛

Are un cod plin de jucarele pe care trebuie sa le strang in fiecare zi.Isi alege jucaria preferata sau una la intamplare se joaca cu ea fiind foarte amuzant in ceea ce face. Mentionez ca unele sunt destul de maricele pentru el dar nu il deranjeaza.

Este curios ca o baba si ma cauta in buzunare.Daca imi gaseste portofelul nu stiu cum face  dar scoate mereu bancnota cu valoarea cea mai mare sau cardul 😛

Cand nu “inteleg” ca vrea afara la plimbare imi aduce incaltarile 😛 ….

Azi a primit niste delicatese canine, a fost plimbat mai mult decat de obicei si i s-a spus “La multi ani! Sanatos sa fi piticania mea draga!”