Este sarbatoare in casa si Natura parca stie ….

In zi de echinoctiu, soarele straluceste bland ca zambetul ei .Avand ceva din spontaneitatea Fecioarei si prudenta Balantei , faptura firava care-mi este  mama isi serbeaza ziua de nastere.

Cadoul a trebuit sa i-l dau in avans  deoarece a sosit curierul mai repede.M-am gandit mult timp ce sa-i daruiesc  pana am vazut o reclama din anii ’90 si atunci m-am decis…..

Parfumul ales a fost Obsession de la Calvin Klein 😛 (oare Calvin Kelin a fost obsedat de Kate Moss ? 😛 )

Reactia ei? Mai intai s-a bucurat desfacand cutia cu nerabdare.S-a dat cu el si i-a placut mult….dupa care au urmat trei zile in care am auzit urmatoarea intrebarea:”Dar, nu-i asa ca a fost scump? Cum ai putut sa cheltui atat de mult pentru mine?” O spunea de parca se interesase cat am dat pe el 😛 Nu putea curierul sa vina cu doua zile mai tarziu ?

Impreuna cu o prietena am cumparat ingredientele pentru o prajitura pe care tot ea a si facut-o. A fost inzestrata cu mult talent fata aceasta .Are maini de aur si tot ce face iese delicios.

Fiind convins ca floraria e deschisa am lasat acest aspect pe ultima zi.Cand am fost dupa flori a fost un soc pentru mine cand am vazut ca aceasta e inchisa sambata si duminica.Ultima speranta a fost la doamna care vinde in fiecare zi intr-un semi-comert stradal. Am ales un buchet de flori de camp…

Au fost telefoane , urari de la vecini,de la prieteni reali si virtuali , de pe Facebook….

Bipezi si patrupezi ne-am comportat exemplar presarandu-i ziua cu glume.

 

La multi ani  , Mami !!