De foarte multe ori perseverenta se dovedeste a fi utila in atingerea unui scop.

Un catel “maidanez” a inceput sa dea tarcoale  reprezentantei Hyundai din Brazilia.La inceput a fost discret iar cei care lucrau acolo l-au hranit gandindu-se ca-si va continua  drumul si  va pleca.  Se pare ca patrupedul avea alte planuri iar norocul i-a suras. Prin abilitatea de a se face foarte placut, prin mutrita sa dragalasa si prin natura sa prietenoasa  a cucerit staff -ul celor de la Hyundai.

Managerul reprezentantei a prins drag de el si astfel l-a inclus in “echipa”sa.Dupa ce i s-au facut toate vaccinurile, i s-a pus cip, a primit si ecusonul care facea dovada ca este “angajat” al Hyundai.  Veti spune ca pe post de mascota 😛   …..  dar nu, catelul care a fost botezat Tucson Prime, fiind angajat pe postul de “Professional Consultant”, iar in atributiile sale  de “serviciu” intra testarea  banchetelor si  a scaunelor acestui brand de  masini.

Usurinta cu care interactioana cu clientii a facut ca cei de la Hyundai sa il includa intr-o campanie  publicitara.Echipa a observat ca multi clienti reveneau doar ca sa-l vada   si sa-l mangaie pe simpaticul blanos iar atmosfera din reprezenta devenise mai destinsa.

Pe langa jobul excelent Tucson Prime s-a ales si cu o familie, el fiind adoptat de managerul Emerson Mariano.

Cateva imagini cu Tucson 😛

Sursa: Top13