Plecand de la provocarea lui Adrian,initial m-am simtit frant, aveam o febra musculara ingrozitoare dar am continuat sa fac sport, aproape in fiecare zi.

Urc in jur de 500 de trepte/zi pe un stepper si fac 250 de abdomene. Nu stiu cat ma va tine, dar stiu ca, per ansamblu, a devenit o obisnuita.

Nu stiu cum a patruns in casa “Colon Help” si ceaiul verde.Cum toata lumea se aliniase si il lua cu sfintenie, am zis “Hai sa incerc si eu!”

Facand treaba asta am renuntat la cafea, de doua luni nu mai beau aromata licoare si nu mai mananc nimic dulce.Seamana a regim, dar nu este. Nu simt nevoia.

Beau ceai verde rece si peste 3 litri de apa/zi.

Nu stiu cat m-am detoxifiat, nu prea cred in treburi de genul asta dar ma simt bine.

De tot atata timp merg la dentist si ma “droghez” cu fuuny gas 😛 Nu am remarcat decat un singur efect: devin mai caustic sau mai putin politicos cateva zile dupa utilizarea acestuia.

Acord mai mult timp animalutelor mele, familiei si sedintelor foto.

Am devenit mai selectiv cu serialele la care ma uit, iar la Campionatul European de Fotbal, m-am uitat doar la cateva meciuri…

Ce sa mai zic?

Ma duc la biblioteca sa studiez despre Timisoara.

Aaaa da, nu imi place caldura, vreau la munte sau undeva mai la nord 😛 Mi-e dor de munti si de cetati 😛

PS. Considerati-o o postare pur personala, de regula nu imi place sa spun ce se intampla cu mine, aceasta poate fi luata ca o exceptie.

Ma concentrez asupra mea si a familiei mele pentru a scapa si a avea un refugiu din aceasta nebunie care se deruleaza in tara….