Cat de ciudat sau amuzant este sa te nasti in 1 Aprilie ??

foool day Este foarte clar ( citat din Adrian Nastase 🙂 ) ca sa devii la randul tau un haios…Viata ta sta sub sceptrul umoruluui si al optimismului …

Cum ar spune o reclama : “pentru ca meriti!” ( adica trebuie sa devii amuzant)…

Cand esti un “pacalici ” din ziua in care te nasti este greu ca destinul tau sa fie presarat doar de momente serioase, sau daca sunt astfel , este imposibil sa nu le iei in deraderere, sa nu faci haz de necaz.Cel mai greu este sa ramai sobru 🙂 (ziua in care te nasti isi lasa amprenta asupra personalitatii tale).

Esti un om al extremelor..Ganditi-va ca in aceasta luna s-au nascut : Cioran, Chaplin, Hitler, si Lenin….Mai sunt si altii, dar am ales extremele..

Exemplu concret: sunt fan Queen , citesc Cioran si Eliade, si acum cand scriu acest text ascult in casti Bryan Adams si Modern Talking…Rusine!!! 🙂

Imi place trio-ul Domingo ,Carreras, Pavarotti, sau alte piese clasice si totusi cea mai mare placere o am cand ascult “Pavaroti & Friends” adica rock cu clasic.

Se spune despre Berbeci ca sunt superficiali si perfectionisti in acelasi timp…Nu stiu cum este la altii dar la mine s-a nimerit 🙂 depinde de domeniu , de provocare.

Se spune ca suntem caposi si incapatanati. De acord, nu pot nega realitatea 🙂

1 Aprilie ramane o zi a nebunilor, glumetilor, a umorului..Trebuie sa ai o doza de nebunie ca sa faci fata acestei zile de nastere, sa accepti provocari, sa accepti perceptia celorlanlti ca esti diferit, ciudat..Avand in vedere ca ti se povesteste despre impactul acestei zile si obiceiurile care le aduce ea peste hotare, incepi sa devii mandru de ziua ta de nastere….. mai ales cand iti dai seama ca poate deveni ceva foarte amuzant. , ca poti face din ea un moment de distractie…

De-a lungul anilor mi-am pacalit prietenii, familia, profesorii fara remuscari, amuzandu-ma copios de fiecare data.Trebuie spus ca am gasit doar oameni care aveau simtul umorului dezvoltat si nu am suparat pe nimeni.

Online e mai greu sa pacalesti… dar nu imposibil…..

Fara pacalelei, vorbind serios , aceasta e ziua in care m-am nascut 🙂 Sunt un Pacalici, cand toata lumea astepta o fata, eu m-am nascut baiat .. 🙂 Cand au crezut ca vor avea un avocat in casa, au aflat ca vor avea un psiholog 🙂 Au fost trasi pe sfoara dar nu s-au suparat….

Nascut fiind in aceasta zi exista si un dezavantaj…Mereu cade in preajma unui Paste, si atunci cadourile se injumatatesc……. 🙂 🙂

Pacaliti pe cineava azi??

_april-1_