– Wooof-woof, ce bine!!!Am reusit sa acaparam computerul!
– Woofff, dar avem voie sa facem asta ,Junior?
– Meooww, esti un prichindel prostut.Oare ne intereseaza??Putem facem ce dorim , meooww..
– Thomas esti un obraznic, nu stiu cum te accepta Bipedul, este o enigma pentru mine.Este prea bun si tolerant, eu ti-as gauri coada aia stufoasa…Sst, gata ,faceti liniste!Nu vedeti ca doarme?
jester
– Meooww, ma tolereaza pentru ca sunt frumos si smecher.Nu ati vazut cat m-a cautat cand am evadat si am urcat pana la etajul 4 al blocului ??
– Woof, da, te-a cautat deoarece stia ca Bunica te iubeste.Nu ii convenea sa te piarda cat ea era la spital.Ai vazut si tu ca a avut doua saptamani de stres maxim , atat fizic, cat si psihic.Bine ca este okay acum…
– Wooff, ma scuzati ca intervin , dar se pare ca acum este el la capatul puterilor….Adoarme la computer, la nici zece minute dupa ce i-a dat drumul.
– Meooww, nu stiam unde se ascunde intelepciunea…Si pentru informarea ta corecta sa stii ca eu nu am evadat.Am calculat gresit o saritura de pe geamul de la baie spre balcon si m-am pomenit in gradina de flori din fata blocului.O bipeda intra in bloc si m-am repezit pe usa dar intrat in bloc am gresit etajul…Din interior mi se parea ca stam la etajele superioare ale cladirii.Tu chiar crezi ca as da traiul bun pe care il duc pentru a ingheta de frig in strada??

– Esti un profitor !!Vroia sa mearga in beci sa te caute, mat nerecunoscator!
– S-a bucurat cand l-a aduus vecina, wooff-wooff.
– Denis, ai timp sa inveti obiceiuurile casei.Trebuie sa fim uniti si sa ne facem Bipedul fericit, mai ales azi.
– Woff-wooff, dar ce este astazi?

– Meooww, 1 Aprilie Che Guevara 🙂
– Nu imi spune asa! Sunt eu havanez,dar nu vreau sa fiu asemuit nici cu asta si nici cu ala de nu mai moare, Castro sau cum il cheama.Ce este in 1 Aprilie? Woof-woof , spuneti–mi si mie ! Junior? Thomas?

– Meoow, in 1 Aprilie e Ziua Pacalelilor sau a Nebunilor, ceva de genul asta.Se fac farse dar la noi in casa e forfota si se mananca bine, toata lumea primeste delicatese.Meooww, abia astept!
– Tot la mancare ti-e gandul, nehalitule! La tine totul trece prin stomac…Denis,puiule, maine prietenul nostru are isi serbeaza ziua de nastere.Nu invita pe nimeni deoarece considera ca e o zi ca oricare alta dar, de fiecare data ii vin prieteni cu cate un cadou si atunci Buni pregateste cate ceva bun.Anul asta Bipedul nu a lasat-o sa faca prea multe dar ai vazut ca a cumparat :prajiturele, panetone, ceva vin…Sunt sigur ca Buni si Mami au sa ii faca o surpriza….

– Inseamnna ca asta va fi prima mea “petrecere”?
– Da, cam asta inseamna.Va trebui sa ne comportam frumos,Thomas sa inceteze cu hotia, tu sa lasi sireturile, pantofii,ciorapii pentru cateva ore si sa te joci cu jucarelele tale.Eu am sa urmaresc discutiile.
– Vom sta toti la un loc?
– Da, piciule.
– Nu imi place asta.Thomas mereu imi trage cate labuta pe spate si ma zgaraie…
– Meooww , paraciosule..
– Thomas cum poti face asa ceva? Nu vezi ca e jumatate de buletin? Noi, cand tu erai mic , aveam grija de tine.Lasa, ca totul va fi sub control, micutule.
– Mmeoow, se misca …..
– Cine?? Woof -woof, cine?
– Bipedul!!! Meooww , hai s-o stergem!!Ah, uite niste biletele patrate…Hi-hi, meooww, sunt numai bune sa ma joc cu ele…Uite si niste facturi…daca le dau jos ala mic o sa le rontaie….

– Thomaasssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!
– Teffhjkl;;”7890[]\\……………..

– Cat Bipedul il alearga pe Tommi prin casa noi va uram: La cat mai multe farse! 😛 Un 1 Aprilie cat mai vesel!! Woof-wooof!!

Junior

Thomas

Denis