Cum bantui fara tinta pe net, am gasit o poveste care mi-a intarit convingerea ca animalutele au suflet, fiind capabile de altruism……
“A luat-o razna si asta”, veti spune……
Dupa ce  veti citi scurta poveste, poate, veti mai reflecta.

 

*****

 

Undeva in lume………

 

Un om intra intr-un adapost  de caini cu dorinta ferma de a adopta o catelusa Pit Bull, pe nume Merrill.Cainii simt/stiu cand cineva urmeaza sa-i adopte …….de regula, incep sa se bucure, sa se agite, abia asteptand sa iasa din cusca ce le serveste ca adapost temporar.
Nu si in acest caz…….In mod ciudat, desi o astepta libertatea si siguranta unui camin iubitor, catelusa refuza sa iasa, se opunea chiar……Uitandu-se mai atent omul a vazut si a inteles (cu greu) ca trebuia sa faca o ALEGERE…..

 

Intre labutele lui Merrill se ascundea tremurand un Chihuahua, pe nume Taco.Avand aceeasi culoare, cafenie cu lapte, se confunda cu blanita catelusei…. ochisorii sticlosi si tematori il faceau remarcat.
 Taco o privea cu o mare frica, cu disperare,chiar…. Ea a inteles ca era pe cale sa-și piarda cel mai bun prieten.

 

Dar se mai intampla si miracole in lume iar oamenii pot fi…..oameni…..

 

Omul i-a adoptat pe amandoi oferindu-le un camin iubitor. In aroganta lui a inteles ca exista lucruri pe care bunastarea nu le poate invinge : dragostea de aproape si prietenia.❤️

 

Dar cum s-a format aceasta puternica legatura intre doi caini atat de diferiti? Povestea lor e mai profunda……

 

Merrill a suferit o interventie chirurgicala ce a dus-o la cumpana dintre viaata si moarte iar Taco i-a fost alaturi in perioada de recuperare.Cand cei de la adapost au incercat sa ii separe, protestele lor au constat din urlete si refuzul de hrana, asa ca au fost lasati impreuna.
Merrill are trei ani iar Taco opt. Un Pit Bull si un Chihuahua, atat de diferiti ca rasa dar atat de loiali unul altuia………o adevarata lectie de viata.

 

In poze ii vedem pe cei doi in masina si in locul pe care il numesc : casa.

 

 

 

 

Sursa