Cute-School-Children-Photo-5

 

 

 

 

Cand ai doi catei  cu care te plimbi pe strada  esti ca un magnet pentru copii si femei frumoase.

Mergand cu cateii prin cartier mi-am facut o serie de prieteni printre copiii din zona.Cum nici eu nu sunt prea diferit acestora, singurul lucru care  ne  desparte  este varsta. Dar cum acest lucru  nu conteaza atunci cand gandirea celui cu ani mai multi este apropiata cu  a copiilor cu care intereactioneaza , am ajuns sa ne stimulam reciproc imaginatia , astfel ca , am ajuns sa le dau idei de joaca 😛

Imi sunt dragi .Uneori imi plimba cateii, ii mangaie si se joaca cu acestia, stam de vorba , le mai aduc creta pentru a se desfasura pe asfalt sau imi arata ce au facut la gradi, respectiv la scoala, cerandu-mi sfatul.Cand ma vad, vin in fuga si ma intreaba:”Ce faci? Unde ai fost? Ne mai faci poze? Unde sunt cateii?”

Barbara (Barbie), Andreea si Darius, sunt vesnic veseli , plini de energie, neobositi, plini de intrebari, iubitori de animale si plante, sunt cativa din copiii a caror zi este maine.Daca vrei sa aflii ceva, ii intrebi pe ei , sunt cei mai buni observatori cu fler de detectiv 😛

Uitandu-ma la ei , imi doresc sa mai  fiu copil o data.Neputand face accest lucru,ma multumesc sa ma cobor la nivelul lor si ma simt bine.

Desi a fost mai racoare azi in Timisoara, i-am gasit pe toti afara si am decis sa  le fac o surpriza.Am intrat mai intai in Carrefour si am cumparat doua cutii cu bomboane de ciocolata “Milka” pe care le-am oferit celor trei pitici.

Au fost incantati, mai ales ca le eram dator.Acum cateva luni, au fost draguti sa-mi fie modele  pentru un proiect.

Cred ca, in 10 minute cele doua cutii erau goale 😛

Nici nu inghitisera bine ultima pralina ca m-au si intrebat :

–  Cand ne mai faci poze??

– Ca sa va iau alte bomboane?

Dupa ce s-au privit complice au izbucnit intr-un ras cristalin spunand:

– Ihi, au fost  tare bune.

–  Pai, o sa mai facem poze cand va fi soare, bine??

– Daaaaaaaaaaa !!!!

– Stii, tu poti sa ne faci poze oricand, doar ne esti prieten. Ne ajuti la lectii , cu Darius joci fotbal,noua ne arati cum sa scriem si sa desenam cu creta,ne-ai colorat unele desene si ne-ai dat bomboane.In plus, ne lasi sa ne jucam cu catelusii tai si ai luat pisoiul pe care Darius , in prostia lui, l-a aruncat in pivnita….
– Eu ??
– Da, tu.Bine ca te-ai desteptat.
– Da’acum am invatat ca daca gasesc un animalut il duc la vecini iubitori, si si , eu l-am bagat acolo ca sa il tin pentru mine, ca sus nu il puteam duce…
– Nu te lasa mama .Dar acum daca mai gasesti un animalut, ma cauti pe mine sau pe mama lui Barbie, da?
– Da, sigur, doar tu m-ai invatat ca nu am voie sa fiu rau cu anumalele..
– Nu trebuie sa fii rau cu nimeni, incearca sa fi bun cu toata lunea, mai ales cu animalele!!

Iata-i pe dragutii mei prieteni. Mentionez ca nu le-am spus cum sa stea ca sa ii fotografiez, pozitiile au fost la latitudinea lor , s-au straduit sa imi pozeze cat ma original.M-am lasat purtat de originalitatea si spontaenitatea lor, reusind sa ii surprond in diverse ipostaze.

IF

Andreea

IF

Barbie

3 prieteni

Darius

Darius

3 prieteni

3 prieteni