Oamenii au greutatile lor, iar cand se hotarasc sa caute un apartament cu chirie isi doresc ca pretul acestuia sa nu depaseasca sub nicio forma posibilitatile lor financiare.

Sa suni la agentiile imobiliare si sa ii rogi sa iti gaseasca un apartament de inchiriat cu 350 de euro iti este jena, fiindca sunt apartamente ultraluxoase care costa peste 1000 de euro/lunar si sunt oameni care dispun de acesti bani. Cei care nu au bani sunt discreti si nu le place sa se stie asta si nici sa le fie cuiva mila de ei.

Ce faci cand ai nevoie sa inchiriezi un apartament si nu iti raman mai mult de 350 de lei pe luna?

Cauti rent apartment Bucharest si vei fi directionat pe site-ul Tudorestates.ro. Ai ajuns la locul potrivit in care pretul chiriei incepe de la 350 de euro si trece si de 1 000 in cazul apartamentelor de lux din zonele rezidentiale, cu doua-trei bai si balcoane si cu locuri de parcare in garaj.

Fiindca nu ai rabdare sa citesti cele aproape 400 de anunturi imobiliare de pe cele 40 de pagini virtuale, muta cursorul de la categoria pret la 350 de euro lunar. In ziar, la proprietar sau la alte agentii imobiliare greu mai gasesti un apartament de inchiriat la acest pret, dar pe Tudorestates vei gasi oferta potrivita pentru tine.

Uite imi imaginez ca am nevoie sa inchiriez un apartament cu 350 de euro lunar si parcurg si eu pasii simultan cu tine. Iata la ce locuinta m-a condus filtrul de cautare: un apartament in zona de nord a Bucurestiului, in Aviatorilor, o locuinta decenta, chiria fiind mica raportata la zona linistita si la vecinatatile sale. Situat la etajul al doilea intr-un bloc de patru etaje, apartamentul este confortabil si ofera chiriasilor o serie de facilitati menite sa ii ajute financiar.

Componenta locuintei este urmatoarea: o sufragerie spatioasa, un dormitor, o baie si bucataria complet utilata, de asemenea dormitorul si sufrageria sunt mobilate. Spuneam ca acesta locuinta este ideala pentru cei cu salarii mici, fiindca nu sunt nevoiti sa isi cumpere aragaz si frigider si nici pat si masa, ci totul este lasat in apartament ca locatarii provizorii sa se foloseasca de aceste lucruri indispensabile.

De asemenea apartamentul este prevazut cu: conexiune la internet si televiziune prin cablu, iar zona este exceptionala, daca ne gandim ca: Parcul Herastrau se afla in apropiere, deci zona de agrement este la indemana. Aici pot fi dusi si copiii si gasesc activitati distractive si adultii. Statia de autobuz si de metrou sunt la cateva sute de metri, de asemenea aprovizionarea se poate face de la supermarketul din vecinatate si de la piata. In centru se ajunge in 15 minute cu masina personala.

La acest pret, locuinta este mai mult decat avantajoasa. Mobila este moderna, eleganta si in stare perfecta, dupa cum se poate vedea si din fotografii. Decoratiunile interioare alese cu gust, culorile camerelor pastelate, placute.

In mai putin de 5 minute am gasit o oferta pentru cei 350 de euro lunar, fapt ce demonstreaza ca platforma este functionala si ii ajuta pe cei aflati in cautarea unei case de inchiriat sau sa o cumpere.