Intr-o societate atat de solicitanta in care jobul te doboara iar viata cotiana e din ce in ce mai greu de suportat , simti nevoia sa evadezi intr-o activitate prin care sa te detasezi de stres.

Unii aleg sa mearga la film , la shoppping , sa ia masa intr-un Mall, dar ce faci cand nu ai chef de nici una din aceste activitati?

Cand vin acasa si sunt prea obosit sau fara chef stiti ce ma binedispune?

Sizzling Hot.

Este un joc simplu, usor de jucat , deconectant si amuzant. Te “prinde” si incepi sa il indragesti.

Eu ma distrez cu el, de regula pana mi se lamuresc gandurile si pana ma relaxez. In timp ce fac acest lucru, nu ma gandesc la probelemele pe care le am , fac o pauza. Sizzling Hot ma ajuta. Dupa ce ma joc o ora imi revin putand sa sa gasesc o rezolvare la ceea ce ma framanta.

Jocul are o grafica atractiva dar nu necesita un device cu componente puternice.Cu resusrse normale poti sa te distezi cu el oricand.

Pentru o ora ma teleportez in Las Vegas fara a cheltui un cent dar avand parte de aceeasi distractie.Iti face placere sa te relaxezi cu el . Este o mica evadare prin care iti reincarci bateriile.

Vi-l recomand ! Tuturor celor care simtiti ca “explodati” relaxati-va acest joc deosebit de simplu fara prea multe reguli, va asigur ca va va readuce calmul si bunadispozitie.