Magia Craciunului a facut ca amicul nostru Cartim, autorul aberatilor scrise pe acest blog, sa inteleaga pentru o ora limba caineasca :P…va rog nu radeti, e o treaba serioasa.

Eu, Junior, si el Y,orky, zis si “Ghita” sau “Grasu'”, am luat initiativa de a-i dicta cate ceva, aiuritului nostru stapan.. taie aia si scrie “amicului” nostru…asa de Craciun.

Urarea pregatita de noi a fost postata mai tarziu decat si-a dorit Cartim, dar a avut atatea de facut astazi ca ne miram ca inca mai are disponnibilitate de a scrie si de a ne suporta ( stiti, noi suntem cam terosti de felul nostru , iar el mereu ne ia apararea).

Urarea de Craciun

A trebuit sa mearga dupa cadourile comandate online, altfel risca sa nu le vada sunb pom, a impodobit bradul, a impachetat cadouri si spre rusinea noastra, noi nu am avut chef sa stam pentru o sedinta foto.

Stiu suntem rai , dar blitzul ala nu ne place. Oricum am facut fotografii pentru acest eveniment…

Din cate am mirosit si am vazut, avem si noi o punga sub brad..

Cel mai mare cadou il are “sefa mare” a lui Cartim , adica mama-sa, o masina de facut paine, niste bijutericale, si ceva cosmeticale, “sefa mica” a primit si ea o bratara si o amuleta de argint, iar el a primit o camasa , un spray si o jacheta…aaaa, si un tricou rock , din ala aiurit , stiti, el e cu rockul …

Noi am perimit ceva delicatese cainesti, din cate am putut mirosi si lese noi, parca asa am vazut.

Stiti , avantajul unui catel de apartament este ca daca stai locului , bipezii cred ca dormi, astfel ii poti spiona in liniste 😛 sau dai din coada si arunci o privire…

Cred ca va face o poza bradului, dar nu stiu daca o va posta…in mod sigur va insera cateva foografii cu noi 😛

Multumim ca ne-ati citit si nu uiati, Magia Craciunului este reala, vi se indeplineste orice dorinta …

Articol dictat de Junior si completat de Yorky; 😛

Cateva poze cu noi in postura de elfi 😛

De obosit ce e, a uitat sa puna insemnele blogului pe poze, desi nu cred ca e neceesar deoarece noi suntem unici 😛