Casa este locul unde ne petrcem cea mare parte a timpului, este locul care ne defineste si poate fi considerat sanctuarul nostru. Fiind locul in care ne incarcam bateriile trebuie s-o facem cat mai confortabila sa ne placa vizual, sa corespunda gusturilor noastre dar sa fie , in acelas timp, moderna si practica.

Intrucat ne dorin sa avem   un ambient placut si  armonios in casa  incercam sa o decoram cu cat  mai mult gust
Astfel a dupa ce am zugravit sau am ales un  tapet aranjam mobila si  in functie de aceste elemente sa asortam corpurile de iluminat cu abajururi intr-o culoare care sa fie in ton cu ce avem deha in casa, perne decorative pe  coltar  si tablouri pe peretii .

Cand mi-am renovat casa am mers pe tonuri de bej , maron si crem.

De ce am ales aceste culori?

Deoarece testul culorilor ne spune ca aceste culori creaza starea de confort , de relaxare deoarece maron-ul si nuantele apropiate lui seamana cu lemnul padurii actionand asupra noastra in mod relaxant ajutand sa ne destindem desprinzandu-ne de stress-ul cotidian.

Daca va intrebati de unde putem achizitiona decoratiuni pentru a face din casa noastra sa arate ca un hotel de cinci stele , va voi da un nume :Mind the Gap.

Va intrebati  cine sunt si ce comcrptie au cei de la Mind the Gap ?

Mind the Dap s-a nascut din dorinta de a crea  ceva diferit fiind  un hibrid conceptual care propune colectii eclectice si designuri unice, cu o puternica identitate. Nu sunt adeptii unui singur stil incercand sa combine o multitudine de elemente diferite tocmai pentru a crea ceva nou, nemaivazut. Ei se  joaca cu fotografii vechi si desene antice pe care le amesteca cu ilustratii moderne si pattern-uri contemporane, reinventand tot ce e vechi pentru a crea obiecte si design-uri fabuloase, unicate.

Pe mine m-au cucerit cu corpurile de iluminat, cu tablourile deosebite si cu pernele decorative multicolore.Ce imi place la ei este faptul ca folosesc materiale ecologice si foarte mult bumbac de calitate iar finisajele sunt realizate manual respectand vechile traditii mestesugaresti.Datorita acestor finisaje  produsele au  nota de originalitate.In plus, combinatiile de culori, imbinarea vechiului cu noul au un rezultat foarte chic  si interesant dand incaperii un aspect estetic placut si intim.

Deasemenea tablourile sunt sugestive  si dau oricarui spatiu o nota moderna fiind realizate in tonuri de alb-negru.

Va recomand cu caldura sa vizitati site-ul lor , sa il studiati cu atentie si sunt convins ca veti comada ceva.Nu cred ca exista vreun produs care sa nu va faca cu ochiul.Sunt cu adevaarat profesionisti in domeniul producerii accesorilor si decoratiunilor home-deco.