Caminele primitoare sunt cele care ne hranesc pofta de viata dincolo de nostalgiile si disconforturile provocate de orice anotimp. Alaturi de Folina, redecorarea casei se poate transforma intr-un ritual aparte prin intermediul caruia casa capata nu doar o noua infatisare, ci si o nota proprie, parte din personalitatea noastra.

Cat de periodic e recomandat sa ne redecoram casa? Daca e sa o luam cu pasi marunti, casa poate fi redecorata practic oricand, dupa propriul plac. Daca e sa tinem cont de moda si de tendinte, casa poate fi redecorata in fiecare an, insa cand totul este bine pus la punct si pe masura preferintelor tale personale, iti poti mentine acelasi confort dincolo de opiniile designerilor. Cu toate acestea, daca esti iubitor de schimbari periodice iti pot redecora casa cu prilejul sarbatorilor si al schimbarii anotimpurilor.


Luand ca atare sezonul prezent, vara te poti orienta catre decoratiuni florale, fototapet cu peisaje vibrante si/sau flori, pe un fundal cat mai relaxant. Nu trebuie sa-ti mai faci griji de micile imperfectiuni pe care le pot ascunde peretii sau mobila, caci seria de constructii sau varuit poate fi amanata daca apelezi la un astfel de fototapet. In acelasi timp, pentru mobila cu probleme, poti apela catre autocolantele pentru mobila, care sunt diverse si pentru fiecare categorie de varsta in parte.


Aranjamentele florale pot fi si artificiale, astfel ca in prezent gasesti o sumedenie de flori, mai clasice si mai exotice, care imita perfect florile naturale. Este un mare avantaj, mai ales daca tinem cont ca aceste flori sunt usor de curatat si nu produc murdarie, astfel ca nu-ti vor da suplimentar de furca la capitolul curatenie. Totodata poti apela si la flori din hartie, avand acelasi beneficiu, insa un strop extra de unicitate. Pentru cei cu inclinatii catre mare, decoratiunile si fototapetele cu tema marina vor surprinde chiar si persoanele extrem de exigente.

Daca vrei mai multa inspiratie in materie de decoratiuni interioare, apeleaza la Folina!