remobilareDupa ce am spart, am reconstruit, am revopsit, am paluxat , am inlocuit mobila,am facut lucruri pe care nu visam sa le fac vreodata, am mesterit alaturi de mesteri, sper ca luni ( maxim marti), sa pot taia panglica de inaugurare.

Ma incurc in noua topografie a casei, capul meu a suferit cateva socuri, arata bine, este okay totul doar ca sunt epuizat. Cad, lat de oboseala, iar accesul la net mi-a fost restrictionat, abia azi , am reusit sa trag cablurie , sa fac functional computerul.

Tragand linie, am facut ce trebuia, doar ca sunt mai usor cu aproape 1.000 E, ceea ce nu e bas putin.Materialele le-am luat speculand preturile (Dedeman si Baumax), mesterii i-am platit pe jumatate, deoarece imi sunt amici iar la mobila am dat peste sotul unei foste colege, nu m-a scutit de plata dar a facut treaba ceva mai buna.

M-am descurat destul de bine cu manopera.Am lucrat cu oameni pe care ii cunosteam.

Desi, a sta, aproape o saptamana , fara internet , pentru mine e o pedeapsa , si daca exista tot nu as fi putut sa ma ocup de online.Oboseala dfizica si psihica si-a lasat amprenta.

Numai proiectant nu credeam ca am sa ajung. Iniatial, am asezat mobila intr-un anumit mod , pentru ca doua zi diineata sa imi vina cu totul alta idee si sa realizez o noua configuratie a casei. De data aceasta , definitiva. De decoratiuni are cine sa se ocupe, ce a fost mai greu, a trecut.

Se fac ultimile finisari, sper ca saptamana umatoare, sa intre totul in normal.

Imi doresc sa se termine, vreau liniste si locul meu la calculator. Nu vreau sa mai vad bidiinele, vopsele lavabile, cuie si holtz-uri, masini de burghiat, polistiren, rigips si lacuri, nu mai vreau sa colind magazinele, dupa dulapuri sau coltare, vreau linistea mea ,de zi cu zi.

Sunt egoist? Poate , dar imi ajunge, si rabdarea mea are o limita.

Cateii au luat parte activa la lucrari, unde era praful mai amre acolo mergeau. Acum sunt si ei derutati, nu ma stiu in care incapere gaseesc un cauch liber πŸ˜› Urechile lor au avut de suferit din cauza agregatelor cu care s-au perindat mesterii.

Abia astept sa revin, sa imi continui cele cateva povesti pe care le mai am in desaga.

Urati-mi bafta , ca am nevoie ! πŸ˜›