Cu multi ani in urma obisnuiam sa planificam totul la minut – de la timpul petrecut la lucru, clipele cu copiii, momentele de relaxare, zilele de shopping, etc. Astazi totul este mult mai simplu, mai ales in materie de cumparaturi. Tot ce ne dorim si absolut orice poftim se afla acum doar la un click distanta. Astfel, azi nu mai trebuie sa ocolesti un intreg traseu pentru a ajunge la un magazin specific de unde sa-ti achizitionezi tot necesarul de care ai nevoie in materie de imbracaminte, incaltaminte, produse de igiena si cosmetica, mobilier, alimente, etc. Este foarte simplu sa deschizi calculatorul sau sa ai la indemana un smarphone si sa cauti online absolut toate subiectele de interes. Ba mai mult! Poti face o lista pentru absolut toate nevoile si ulterior sa soliciti ajutorul unui partener de livrare, cel care achizitioneaza produsele in locul tau si care ti le aduce acasa, de parca ai fi facut cumparaturile chiar tu insuti, in persoana. Atat de simplu este totul! Si sigur, si transparent, dar si mai econom ca niciodata.

Si iata ca astazi poti inclusiv sa-ti decorezi casa si sa-ti comanzi mobila la fel de comod. De cate ori nu ti s-a intamplat ca modelul pe care ai pus ochii sa se vanda mult prea rapid si sa nu-l mai gasesti a doua oara? Sau de cate ori te-ai confruntat cu problema unor seturi mobila care existau in magazin, insa care nu existau spre achizitie imediata si trebuia sa astepti saptamani la rand pentru ca sa-ti poata fi livrata comanda sau sa o poti ridica din magazin?

Acum este mult mai simplu pentru ca in online, la ecomod.ro , gasesti numai stocuri actualizate cu mobila in stocuri permanente. Adica practic iti poti adauga in cosul de cumparaturi absolut orice piesa de mobilier doresti, mese pentru bucatarie, scaune pentru terasa, o comoda pentru dormitor, etc. urmand ca aceastea sa-ti fie livrate direct la usa casei tale. Nici nu trebuie sa-ti mai faci griji ca va trebui sa-ti ei liber de la lucru pentru a putea in sfarsit sa te apuci sa renunti la mobila cea veche si sa faci loc noii mobile, pe care s-o cauti la nesfarsit in tot orasul, pana o zaresti pe cea potrivita preferintelor si bugetului tau.

De data aceasta poti inclusiv sa-ti faci o lista de preferinte, o lista orientativa a pieselor pe care le-ai dori. Pas cu pas le poti bifa pe toate pentru a nu omite cele mai bune oferte, cele mai noi aparitii sau atunci cand aceestea sunt la reducere. Este super comod, simplu si rapid, chiar la o distanta de un click!

Si daca pana acum erai stramtorat de timpul pe care il aveau magazinele fizice in raport cu timpul tau liber, de data aceasta nu mai ai nicio scuza sa nu-ti renovezi casa exact atunci cand iti pui asta in minte. Tu esti cel/cea care face programul si care decide cand si cum isi redecoreaza caminul. Poti comanda inclusiv la cele mai tarzii ore din zi sau din noapte.