In orasul nostru erau 4 magazine de mobila pana mai ieri si numai unul vindea produse din lemn masiv. Acum s-a desfiintat si acesta si au ramas trei. Sunt momente in care in toate cele trei magazine de profil nu gasesti un pat sau o masa care sa iti fie pe plac sau sa se potrivesca in casa ta.

Am avut o astfel de experienta saptamana trecuta, cand am cautat o mobila de bucatarie si modelul care mi-a placut era disponibil intr-o singura culoare. Nu mi s-a dat posibilitatea alegerii, cu toate ca se face la comanda si trebuie sa astept 4 saptamani pana la aducerea mobilei acasa. Fiecare model de piese de mobilier este disponibil in cel mult trei nuante. Nu se poate negocia producerea unui pat in culoarea dorita de cumparator, fiindca ti se raspunde clar:

-Nu putem schimba regula pentru dumneavoastra. Ce are culoarea asta? Nu vedeti cat de eleganta este?

In prezent, doritorul de mobila din lemn nu are de unde cumpara in orasul nostru, dar are sansa sa profite de ofertele magazinului online Mobchicboutique.ro, pe site-ul caruia se pot admira cele mai frumoase si elegante modele de mobila dormitor din lemn masiv.

Lemnul masiv este rezistent si nobil, isi pastreaza aspectul mult timp, de aceea mobila din lemn masiv este mai de calitate decat cealalta, facuta din resturi de lemn.

Cunoscatorii stiu de ce alearga pana gasesc magazinul de mobila potrivit si nu cumpara orice.
In magazinul prezentat mai sus exista si mobila clasica, dar si in stil baroc, cu fel de fel de ornamente: sculpturi realizate manual si picturi manuale.
In sfarsit avem un magazin de mobila adevarat cu sute de modele care se fac la comanda , respectandu-se toate dorintele clientului. Pana si la cea mai mica noptiera exista o serie de optiuni in legatura cu nuanta lemnului.

In magazinul respectiv se gasesc produse pentru fiecare incapere din casa, iar vitrinele, comodele si dulapurile inchise cu doua usi revin la moda.

Canapelele par luate din palatele regilor sau sultanilor lumii. Au forme ispititoare care atrag toate privirile si tapiteria din matase cu design rafinat. Fie ca vorbim de canapeaua de doua persoane sau de fotoliul urias pentru o persoana, toate sunt de o eleganta rafinata si la reduceri de pret. Canapeaua pe care mi-o doresc in sufragerie este la reducere, pretul fiind cu 600 de lei mai mic decat cel initial.
Dulapurile din lemn masiv cu usi simple fara ca oglida sa fie lipita de ele au o eficienta dubla fata de sifonierele ieftine, fiindca se deschid mult mai usor si nu exista riscul ca la un soc sa se sparga oglinda si cioburile sa il raneasca pe cel aflat in apropiere.

Paturile matriminiale traforate se dovedesc adevarate dantelarii in lemn. Masa Baroc face cafeaua mai aromata si toate prajiturile servite pe ea mai gustoase.
Cuvintele se dovedesc sarace raportate la liniile mobilierului, la nuantele originale, la lucratura manuala realizata in scop estetic.
Toti oamenii dezamagiti de magazinele de mobile din vecinatatea lor, sa apeleze fara rezerve la cel prezentat de mine si notat de cumparatori cu cinci stele, din urmatoarele motive:
-consilierea este gratuita. Doresti sa stii cum poti sa iti amenajezi mai bine sufrageria sau dormitorul? Ii rogi sa te ajute cu un sfat. Pe site-ul lor sunt postate articole utile referitoare la criterii de alegere a mobilierului si modul de amenajare a camerelor importante dintr-o casa.
-reducerile de pret mari, care permit economii ce pot fi folosite pentru cumpararea unui covor frumos sau a unor perdele din materiale foarte bune.
-transportul gratuit la domiciliu, in toate zonele si localitatile din tara. Si aceasta este o facilitate de luat in seama, fiindca stim cat de mari sunt tarifele la curierat. Pentru transportul mobilei de la magazin la adresa mea, pe o distanta de 10 kilometri am achitat 100 de lei. Nu este mult, dar m-am gandit cat ar fi trebuie sa dea cineva sa isi duca acasa ce a cumparat de la acelasi magazin, in cazul in care era o distanta de 50 sau de 100 de kilometri!
-achitarea in doua transe. La inceput se plateste 30% pentru confirmarea comenzii si inceperea lucrului, iar la sfarsit 70%.
Este mult mai bine ca omul nu este obligat sa dea toti banii in acelasi timp, fiindca vorbim totusi de sume importante, mai ales daca se aleg mai multe piese, fiindca transportul este gratuit.