In sfarsit, am termiat!

Am taiat panglica, am terminat cu demolarile, cu zugraveala, cu raschetatul si paluxatul, am terminat cu caratul de materiale, mobila, gata cu praful sau cu aranjamentele dintr-o parte a apartementului in alta,gata cu rocadele de tot felul.

Ma veti intreba : “Okay, ce ai obtinut?” Mai mult spatiu si confort, mai mult aer.

Ceea ce am facut cu apartamentul a fost ceea ce as numi “efectul bulgarelui de zapada”, am pornit de la un perete si am ajuns sa remodelez toata casa.

Dau un sfat gratuit celor care doresc sa isi faca ceva in casa: Oameni buni, ganditi-va de doua ori inainte de a incepe ceva in acest domeniu!

De ce va dau acest sfat?

Pai, cand veti fi in faza de constructii, va veti trezi ca vine prietena sau sotia si spune:”Dragule, faca tot facem asta , nu ar fi bine sa refacem si balconul?”, apoi va veni si soacra sau mama care va spune “Puiule, stii, azi noapte nu puteam sa dorm si mi-a venit o idee ce dulapuri sa va luati in sufragerie , ca sa arate bine” si va vor vira sub nas un catalog “Black Red White”, sa va arate dulapul perfect sau coltarul pe care l-au visat noaptea precedenta.

Dar asta nu e tot. Iti vine amicul in vizita si isi da cu parerea, si toti din jurul tau exclama: “Are dreptate, cum nu ne-am gandit la asta.Tu ce spui, draga?”Chestia cea mai dura este ca tu “dragule”, nu mai chef de nimic, vrei doar sa reintrii in normal si cedezi sau daca chiar rabufnesti, ti se spune sec “Ce egoist esti!”

Dupa ce cari, platesti si induri o gramada de lucruri, nu tocmai confortabile, tot tu esti cel rau si de neinteles….si atunci iti vine sa lasi totul balta si sa pleci lasandu-le doar cheia.

Dand casa peste cap am descoperit ca am peste 250 de CD-uri audio ( a fost dureros sa le sterg de praf si sa le pun inapoi pe genuri), am peste 400 de DVD-uri cu filme si seriale (asta dupa ce am renuntat la cateva zeci), o gramada de carti, dar mi-am redus la maxim lucrurile inutile pe care le aveam.

Daca nu ati avut un cosmar de mult, faceti ce am facut eu- remodelati-va apartamentul πŸ˜›

Am promis ca pun poze , ma tin de cuvant, desi mi-am cam iesit din mana. Dupa trei saptamani mi se pare ca nimic din ceea ce tine de online, nu imi mai iese cum ar trebui.

Sau este doar o impresie?

Viitorul va hotari.

Cateva poze cu noul look al aprtamentului meu πŸ˜›

Ex bucatarie-hol- living

Ex bucatarie-hol- living

Masa din Hol living

Ex-bucatarie-hol -living

Biblioteca-birou

Catweii pe coltar

Birou

Media

Dormitor

In mod clar, este departe de perfectiune dar este a mea πŸ˜› Daca aveti sugestii…mai sunt si acele incercari de feng-shui, lumanari multe , sper sa va placa pozele, mi-am iesit total din mana.