Femeia va ramane un mister.

De la modul cum gandeste, la alegerile pe care le face nu vom fi in stare niciodata sa o intelegem.Aparent fragila este mereu gata sa ne dea o lectie.

De cate ori nu ne-am trezit ca avem nevoie de un lucru si surprinzator femeia de lnga noi a inceput sa caute in geanta si ni l-a oferit.Sa fim sinceri : privim geanta unei femei cu admiratie si cu respect deoarece nu stim ce taine ascunde.

Daca noi suntem in stare sa cheltuim o suma mai mare pe gadget-uri , ele sunt in stare sa dea o avere pe o singura geanta, poseta sau rucsacel.Sa amintesc ca se asteapta sa primeasca cadou genti care sa valoreze cat o jumatate de masina?

Nu va imaginati bucuria cand  un amic mi-a aratat pe  site-ul miravelli.ro genti, posete si rucsacuri la preturi decente si la o calitate deosebita.In sinea mea jubilam ca in sfarsit am gasit un furnizor care sa ma scoata din impas cand va trebui sa fac cadouri doamnelor de care sunt inconjurat.

Bunul meu amic mi-a mai dat o veste buna :site-ul face un concurs in care pune la bataie mai multe genti.

Ce trebuie sa faceti? Sa va inscrieti pe site , sa dati un like, sa spuneti care produs va place…dar mai multe maine .Concursul are loc intre 8-22 august.

Incercati si poate va alegeti cu o geanta a unui brand tanar care acum se laseaza pe piata romaneasca.

Merita,nu?