Roletele, hibrid modern intre perdele si jaluzele, au determinat protectia sigura a camerelor impotriva razelor solare si caldurii, dar si simplificarea interioarelor, tendinta moderna mergand pe eliminarea perdelelelor si inlocuirea acestora cu rolete sau rulouri exterioare.

Daca perdelele find din material fin, se agatau, se rupeau si se deteriorau rapid, roletele mult mai rezistente isi pastreaza aspectul initial mult timp, iar rulourile exterioare din aluminiu vor parea ca noi si peste 10 sau 15 ani de la montarea lor, mai ales ca nu ruginesc.

Gospodinele aflate in lipsa de timp doresc decoruri interioare cat mai simple, a caror ingrjire sa nu necesite efort mare.

Cel mai prietenos magazine de rulouri exterioare din Romania este Elitechmsystem, avand o experienta de 10 ani in domeniu. El se afla in topul celor mai buni distribuitori datorita urmatoarelor asecte pozitive:

-dispune de o gama variata de produse, cele mai bune produse de tamplarie PVC, ferestre si usi cu termopan si tripan, rulouri exterioare, aplicate sau suprapuse, automatizate, usi de garaj tip rulou si plase de tantari, role textile si pereti de vant, usi interioare antifoc sau culisante.

-personalul este serios, profesinist, amabil si disponibil

-in pachetul de oferte intre multe bonusuri: consultanta gratuita, masuri gratuite, deplasarea la domiciliu pentru reparatii gratuita

-ofera protectie interioara si exterioara totala a spatiului de locuit: impotriva focului, insectelor, radiatiilor, zgomotului, caldurii, gerului si curiozitatii vecinilor sau trecatorilor.

-raportate la calitatea produselor, preturile sunt mai mult decat accesibile.

Montarea de rulouri exterioare poate fi sinonima cu imbracarea eleganta a casei si securizarea acestui sistem de acoperire si protectie, astfel incat numai proprietarul sa il poate folosi.

In anul 2017 rulourile exterioare din aluminiu sunt la moda, iar vanzarile au explodat. Reprezentantii magazinului spun ca acest lucru se datoreaza in mod exceptional benefiiciilor acestor produse, nefiind vorba de un capriciu al romanilor.