Nu este niciun secret faptul că doamnele au în colecția lor un număr impresionant de încălțări, astfel încât să aibă ce alege în funcție de dispoziție, context și ocazie. Deși criteriile de selecție în ceea ce privește achiziționarea pantofilor pot fi multiple, unele justificate, iar altele pur și simplu din impuls, există întotdeauna un articol care predomină în garderoba sau colecția unei femei. În acest sens, astrologii și-au propus să descopere fundamentul pentru care majoritatea femeilor tind să aleagă mai de grabă un anumit model de încălțăminte.

Iată ce preferă reprezentanțele semnelor zodiacale!

 

 • Berbec. Femeile din această zodie sunt caracterizate de o personalitate puternică, dinamism și dorința de a evada din cotidian. Pentru zilele solicitante, o femeie Berbec va alege întotdeauna stabilitatea și confortul unor perechi de pantofi sport, optând, însă, în diverse momente și contexte pentru cei stiletto. Un lucru este cert, însă! Nu va alege niciodată un model banal. Îi plac nuanţele puternice, îndrăznețe și modelele sofisticate. Va purta roșu, galben, dar și alte culori care consideră că i se potrivesc. Dacă şi tu eşti pasionată de shopping şi îţi doreşti în colecţia ta o nouă pereche de pantofi, pe site-ul www.reverse.ro vei găsi întotdeauna tot ceea ce cauţi.

 

 • Taur. Reprezentantele acestei zodii sunt, de regulă, persoane destul de calme, echilibrate, acest aspect reflectându-se și în modul în care își aleg hainele și accesoriile. În ceea ce privește încălțămintea, o femeie din zodia Taur va opta pentru eleganță și simplitate, culori calde, de preferat nude, alb sau uneori negru.

 

 • Gemeni. Pot fi în aceeași măsură introvertiţi, dar și deschişi. Femeile preferă eleganța, adoptând o ținută în aceeași măsură, dar și cu influențe sexy, care să îi pună în evidență trăsăturile. Sandalele de modele diferite se pare că se numără printre preferințele reprezentantelor acestei zodii, atât cele joase, cat și cele cu toc.

 

 • Rac. Doamnele și domnișoarele născute sub acest semn zodiacal sunt, fără îndoială, persoane elegante prin natura firii sale. Prefera tocurile medii, pantofii și sandalele care să le ofere confort, dar și o alură impunătoare și elegantă.

 

 • Leu. Despre leu se știe deja că este Regele Junglei. Dar oare femeile din această zodie cum sunt? Ai ghicit! Acestea transmit același nivel de autoritate, având o personalitate puternică și îndrăzneață. Tocurile cât mai înalte, culorile și print-urile puternice nu fac altceva decât să completeze perfect caracterul unei femei Leu, prin urmare, alegerile ei sunt, poate, destul de previzibile.

 

 • Fecioară. Fecioarele sunt firi pragmatice, ce preferă confortul în detrimentul eleganței. Vor purta pantofi sport, teniși sau sneakerși chiar și în combinații vestimentare mai neobișnuite, cum ar fi împreună cu rochii și juste casual sau chiar elegante.

 

 • Balanță. Reprezentantele acestei zodii sunt pasionate de modă, fiind tot timpul la curent cu cele mai actuale trenduri. Atunci când vine vorba despre pantofi, Balanțele își aleg încălţările care să le poarte pașii spre succes în funcție de dispoziție, dar ţin cont şi de item-urile actuale. Prin urmare, în colecția lor vei regăsi o gamă largă și variată de pantofi.

 

 • Scorpion. Nimic nu-și dorește mai tare femeia Scorpion decât să fie în centrul atenției și să întoarcă privirile. Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, apelează la toate armele și secretele disponibile. Nu este nimic surprinzător să o vezi purtând sandale gladiator, ori cizme până la jumătatea coapsei în culori îndrăznețe și puternice.

 

 • Săgetător. Această zodie de Foc are nevoie constantă de libertate, de dinamism și de aventură. În același timp, este un lucru destul de cunoscut faptul că reprezentanții acestui semn zodiacal (atât bărbații, cât mai ales femeile) debordează de senzualitate și șarm personal. În mod cert, o femeie ce se bucura de aceste caracteristici va avea nevoie de o încălțăminte confortabilă, dar elegantă și feminină, totodată. Din acest motiv, doamnele și domnișoarele care sunt născute sub acest semn zodiacal preferă sandalele joase, ce au diverse accesorii și imprimeuri care de care mai sofisticate.

 

 • Capricorn. Femeile din această zodie vor să domine lumea, să arate că sunt puternice și pot face față oricărei provocări. Și cum această misiune necesită o pereche de încălțări deosebită, doamnele și domnișoarele Capricorn vor avea mare grijă în alegerea pantofilor perfecți: comozi, confortabili, dar cu un design inedit. Nu se sfiesc din a purta tocuri, chiar dacă nu sunt suficient de amenințătoare precum este caracterul lor.

 

 • Vărsător. Zodia Vărsător este caracterizată de inventivitate și de alegeri care nu se încadrează în normele banalității. Cu o preferință aproape “psihotică” pentru culoarea mov, dar și pentru materiale prețioase, precum dantela sau catifeaua, femeile din această zodie vor căuta cel puțin unul din elementele dorite la o pereche de pantofi.

 

 • Pești. Firi creative, cu înclinații spre artă sau spre ceea ce este frumos, Peștii vor opta întotdeauna pentru o pereche de încălțări care să pară desprinsă din această lume. Modelele sofisticate, imprimeurile considerate de unii a fi ciudate vor fi cele care stârnesc cel mai mult interesul și curiozitatea unei femei născute sub acest semn zodiacal.

 

Acestea sunt, așadar, preferințele zodiilor în materie de pantofi! Dacă vrei să descoperi mai multe curiozităţi despre cum s-a născut această pasiune a femeilor, aici vei găsi câteva detalii interesante.

 

Surse foto:

www.shutterstock.com