O femeie nu poate avea niciodata prea multe perechi de pantofi! Doamnele stiu si inteleg foarte bine acest aspect, insa pentru domni acest fapt constituie un mister (ca multe altele!) pe care nu reusesc sa il dezlege. Este greu pentru un domn sa inteleaga faptul ca femeile au nevoie de perechi diferite de pantofi, care sa se asorteze cu diferite tinute. Si chiar daca avem 10 perechi de pantofi negri, de exemplu, fiecare model este unic si se potriveste cu anumite haine sau croieli. Nu am dreptate, doamnelor si domnisoarelor? Este una dintre tainele noastre, reprezentantele sexului frumos, felul in care reusim sa asortam pantofii cu tinuta, astfel incat acestia sa ne sublinieze si mai mult feminitatea si sa ne sporeasca farmecul personal.
In acelasi timp, pentru multe dintre doamne si domnisoare mersul la cumparaturi si mai ales la cumparaturi de pantofi, reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de a-si reveni dupa o dezamagire, despartire sau suparare. Admirarea si probarea pantofilor are efecte terapeutice fantastice asupra reprezentantelor sexului frumos. Starea de bine se instaureaza destul de rapid si orice intristare trece mai repede. Ce poate fi mai frumos decat sa mergi printre rafturi pline cu pantofi si sa admiri toate perechile si modelele? Evident, sa le probezi si eventual sa le si cumperi!
Creatorii de pantofi de dama dau dovada de foarte multa imaginatie atunci cand trebuie sa inventeze un model nou, asa ca aproape saptamanal apar noi si noi trenduri si stiluri! Nu mai vorbim de materialele din care acestia sunt confectionati! Se pare ca anul acesta catifeaua este vedeta incontestabila cand vine vorba de materiale pentru pantofi, asa ca trebuie neaparat sa va achizitionati macar doua sau trei perechi!

Stiu ca timpul este foarte pretios si ca sunteti foarte ocupate, insa puteti sa va cumparati pantofi si on line. Iar pe answear.ro gasiti o gama extrem de variata de pantofi, confectionati din materiale de foarte buna calitate, provenind de la brand-uri recunoscute la nivel mondial, astfel incat nu sunteti nevoite sa mergeti prin magazine! Din confortul casei dumneavoastra, puteti plasa comenzi la orice ora din zi sau din noapte!

Ca sa va “impacati” sotii sau iubitii, dupa ce dumneavoastra ati fost la o sesiune consistenta de shopping de pantofi, trebuie neaparat sa le aratati minunile de acouri de barbati de la Answears! Este imposibil sa nu le placa si lor macar cateva modele, iar dumneavoastra, puteti sa le faceti si lor un cadou frumos si sa ii faceti si mai fericiti! Mai ales ca sunt si reduceri consistente de pret si va mai raman banuti pentru inca o pereche de pantofi! 🙂