Aș putea urmări o întreagă viață tutoriale de machiaj și păr pe YouTube, uitându-mă la aceste femei frumoase, în timp ce transformă o fata ștearsă intr-una impecabilă. Se pare că există o întreagă clasă de oameni care au fost pur și simplu binecuvântați cu capacitatea de a-și face mereu fața și părul impecabile înainte de a pleca dimineața, având cumva timp să mănânce și să-și pună părul într-o formă care pare vag deranjat intenționat.

Luați, de exemplu, la întâmplare. Ar trebui să obțineți aceste creme de pielii denumite si baze de machiaj, pe care le stergeți ușor (frecați) peste vopsele dvs. și apoi amestecați restul machiajului cu un fond de ten care să se potrivească tonului dvs. Femeile din jurul meu reușesc acest lucru îi înșală pe oamenii din preajma lor să creadă că nu au avut niciodată un cusur la față. Cu toate acestea, atunci când o fac, dă doar efectul: „Hei, uite, fata respectivă și-a mascat imperfectiunile.” Nu există niciun fel de păcăleală, ci doar un machiaj pe față. Și fondul de ten? Puteți să vă asigurați că va exista o graniță drăguță în jurul liniei maxilare, în care fața lor trece de la un obraz mat, ușor mai închis la gât, palid și neted de piele obișnuită. Fondul de ten nu este niciodată ceva care să vină în mod natural pentru ele și nici nu arăta ca acel final perfect Photoshop pe care simti că ar trebui să-l cauti.

Și eyeliner lichid așa cum este ARDELL BEAUTY LASH BOOSTIER LIQUID EYELINER ONYX– ce vrăjitorie absurdă este asta? Ori de câte ori văd o fată care are acel ochi de pisică perfectă, delicată, cu micuța codita la sfârșit, perfect simetrică pe ambele părți – vreau să-i fure coordonarea mână-ochi în modul în care Ursula a furat vocea lui Ariel. Dar serios, cum reușește cineva să urmeze impecabil linia ochiului, să nu încurce sau să o facă prea groasă într-o parte și să obții cantitatea perfectă de curbă la capăt, totul pentru a o repeta din nou pe celălalt ochi? Cum?? Nu pot să cred că sunt singura persoană care se intreaba de ce suporta femeile atâta chin 🙂 Pentru doamnele din casa , această sarcină este aproape imposibilă. Arată atât de frumos în teorie și, totuși, de fiecare dată când încearrca acest lucru, în esență pare ca au un ochi negru pe o parte.