Cizmele pentru femei sunt o alegere practică de-a lungul tuturor anotimpurilor – de la cizme de cauciuc la cizme elegante asa cum cizmele de dama Tozzi de gleznă într-o culoare vibrantă, există cizme care să se potrivească oricărei ocazii, ținute sau sezonului.

Botine

Cizmele pana la glezne sunt exact așa – cizmele care ajung la gleznă. Investiția într-o pereche bună de ghete este întotdeauna o idee bună, ele sunt o formă clasică care se transferă bine de la birou la viața de zi cu zi. Acestea arată minunat cu o pereche de pantaloni croiți sau cu o rochie de vară, sunt la fel de versatili pe cât sunt de eleganți. Acestea vin în diferite stiluri – cizmele Chelsea și cizmele Pixie sunt stiluri populare. Cizmele Chelsea au de obicei o linie superioară plană, cu un panou lateral elastic. Cizmele Pixie au vârfurile drăguț cu vârful, ca un pixie.

Cizme inalte

Cizmele inalte oferă mai multă acoperire și sunt mai bune pentru iarnă și vreme mai rece. Cizmele cu lungime sunt cumpărate cel mai bine într-un material care va dura, mai ales dacă vor fi purtate mai ales pe timpul iernii. Ai nevoie de ceva care să supraviețuiască umezelii, frigului și noroiului. Depozitați aceste cizme cu suporturi pentru a le ajuta să își păstreze forma și să vă asigurați că sunt bine curățate înainte de a le purta vara.

Cizme Chelsea

Cizmele Chelsea sunt foarte potrivite, cizmele plate cu un panou lateral elastic. Da, sunt numite după cartierul bogat din Londra. Designul aparent a apărut pentru prima dată în anii 1850 și a fost pantoful ales al Reginei Victoria, dar au fost făcuți celebri în anii 1960 prin mod-urile care atârnau pe Kings Road.

Cizme militare

Inspirate, evident, de cizmele purtate în armată, acestea sunt cizme puternice, rezistente, de obicei, cu șireturi în față, care ajung până la capăt. Cizmele militare creează un aspect definitiv care adaugă duritate unei ținute.

Potrivirea pantofilor cu ținuta ta este ceva care face pe toată lumea să se simtă ca cea mai bună versiune de sine, iar dacă ești blocat pentru inspirația stilului, Pinterest este un loc minunat pentru a cauta inspiratie. Odată ce ai o idee mai bună despre stilul pe care îl cauți, poți începe să experimentezi diferite tipuri de pantofi cu ținutele tale – să te distrezi cu ținutele de zi și de seară este o distracție minunată și o scuză minunată pentru a te trata cu noi pantofi!