Multe magazine de incaltaminte sunt aprovizionate strict cu produse de sezon, iar aceasta este o practica foarte paguboasa. Zibra.ro este printre singurii distribuitori de top din Romania care nu are prejudecati sezoniere si in orice moment femeile isi pot comanda: cizme, botine, sandale, tenisi, ghete, sneakers sau cizme de cauciuc.

De ce nu apreciaza femeile magazinele de incaltaminte in care gasesc doar marfa de sezon? Sa presupunem ca este  iarna si trebuie sa se duca la o petrecere! La local este nevoie de pantofi eleganti care sa fie asortati la rochie, iar magazinul amintit ne incurajeaza sa schimbam doua-trei perechi pe seara, care sa se asorteze tinutei, fiindca pretul lor este de 40 de lei.

La nunta nu te poti duce cu cizme UGG, cu sneakers sau tenisi, cei mai potriviti fiind pantofii stiletto.

Cea mai frumoasa, eleganta, rezistenta si ieftina incaltaminte dama se gaseste aici, iar optiunile extrasezon de care v-am vorbit tot aici se plaseaza. De pilda multe cumparatoare doresc sa-si comande pantofii din luna februarie ca la venirea primaverii sa-i incalte cu drag. Pana aproape de inceputul lui Martisor insa, magazinele de incaltaminte femei sunt pline de cizme.

Pe la sfarsitul verii, cand inca sandalele ocupa toate rafturile femeile doresc pantofi.  S-au saturat sa tot poarte 3 luni sandale! In realitate, abia prin septembrie sa strang sandalele si se expun pantofii. Este posibil ca o femeie sa intre in acest binecuvantat magazin iarna si sa vada o prereche de sandale frumoase sau sa descopere o pereche de botine in mijlocul verii. Bine este sa avem provizii de incaltaminte fiindca este foarte greu sa mergi cu pantofii prin zapada ca sa-ti cauti cizme sau ghete.

Stocul de necesitate ar trebui sa cuprinda 3-4 perechi de incaltaminte de sezon (pentru a fi schimbate la timp, inainte de a se uza) si cel putin o pereche noua de incaltaminte pentru fiecare anotimp.

Zibra.ro practica preturi foarte mici fiindca incurajeaza stocul de necesitate, astfel ca nicio pereche nu costa mai  mult de 80 de lei. Pielea ecologica simpla sau lacuita este moale, fina si rezistenta, designul modern cu diferite decoratiuni, iar cizmele, sandalele si pantofii alcatuiesc lista de dorinte a cumparatoarelor din Romania.