O clienta din Cluj mi-a povestit despre experienta ei stomatologica..

“Mi s-au ingalbenit dintii si stiu cat de rea este lumea, cand observa acest lucru. Nu existau scuze pentru asta nici in trecut, de aceea pana mai ieri, oamenii incercau anumite retete care le deteriora pulpa dentara, sensibiliza dintele si grabea invazia cariilor.

Stiu persoane care aplicau periajul cu sare, pana le sangerau gingiile. Altele recurgeau la periajul cu amoniac sau cu zeama de lamaie. Tratamentul dupa ce ca nu era placut, nu era nici garantat…

Asa am incercat si eu sa cred in pastele de dinti pentru albit si in cele care “repara cariile dentare”. Cineva glumea spunand ca in curand “Pastele de dinti ne vor face sa ne cresca dinti” pe gingiile goale.

Am folosit paste de dinti cu efect de inalbire mult timp. Am inceput cu cele mai ieftine si am crescut investitia cumparand produse din ce in ce mai scumpe fara rezultate.

Cand ti se vad dintii galbeni, ti se aplica rapid eticheta:”Nu se spala pe dinti”, in loc sa ti se acorde circumstante atenuante: consumul de antibiotice, alimente care pateaza, ciocolata, ceaiul si cafeaua si de ce nu, petele care se formeaza pe dinti cu trecerea timpului.

Am vazut batrani carora nu le picasera dintii, dar se ingalbenisera in timp.

Acum nimeni nu te mai intelege sa umbli cu dintii galbeni fiindca exista ALBIRE DENTARA CLUJ fara pic de durere. In douatrei sedinte te alegi cu dinti stralucitori ca diamantul, iar efectul tine pama la trei ani. Merita tot efortul, credeti-ma, mai ales ca totul se face sub atenta supraveghere a medicului.

Dintii albi te fac sa semeni cu o printesa, care ar muri sa nu fie mereu curata si sa traiasca intr-o casa stralucitoare. Printesa noastra nu accepta pietris in gura sau pete pe dintii ei sanatosi.

Cei care o vad abia asteapta sa rada sa apara soarele…

Acum stiu ca niciun produs de albire nu are efectul tratamentului facut la cabinet, in plus, utilizand acasa diferite geluri de albit sau alte produse risc sa raman fara dinti.

Este important, daca doresti sa ti se acorde maxima atentie si oamenii sa aiba incredere in tine, ca atunci cand deschizi gura dantura sa fie intreaga si alba.”

Dupa aceasta  experienta nu se mai simte frustrata avand un sentiment de incredere si  de  stima de sine.